Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Consilierii județeni au dat undă verde banilor veniți de la Ministerul Sănătății pentru lucrările de la TBC Moroeni

Autor:

Data: 7 iunie 2017, 14:01

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară, având pe ordinea de zi, proiecte importante privind  investițiile din județul Dâmbovița.

 Unul dintre  proiecte  a vizat aprobarea  utilizării subvenției în valoare de 4.000.000 de lei, primită de la Ministerul Sănătății în anul 2017 pentru derularea în continuare a obiectivului de investiții “Reparații capitale TBC Moroeni Corp Central”  din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Târgovişte.

Suma de 4.000.000 de lei  urmează să se utilizeze pentru continuarea derularii investitiei Reparații “Reparații capitale TBC Moroeni Corp Central”.  Cu unanimitate de voturi proiectul a fost aprobat. După cum știm , de anul trecut a fost demarat proiectul “Reparații capitale TBC Moroeni Corp Central”. Valoarea totală a investiției este de 14.124.087,91 lei fără TVA, respectiv 3.199.476 euro. 

În anul 2016, Ministerul Sănătății a alocat  suma de 1,4 milioane lei pentru proiectul “Reparații capitale TBC Moroeni Corp Central” iar lucrările realizate la momentul de față sunt în procent de 10%. Cu siguranșă în zilele următoare constructorul va începe în forță lucrările dat fiind faptul că Ministerul a alocat pentru anul acesta suma de 4.000.000 lei. Lucrările constau în: lucrări de consolidare a structurii de rezistență, refacerea instalațiilor sanitare, electrice, încălzire centrală, instalații de detecție și semnalizare; refacere pardoseli, montare placă acrilică, tencuieli, finisaje, lucrări de anvelopare, refacere terase exterioare, montare grup generator și realizare cale de evacuare-scară metalică exterioară. dUrata de execuție este de 2 ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.