JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Camera Deputaţilor a adoptat, cu 188 de voturi pentru, 28 de voturi împotrivă şi 47 de abţineri, Legea salarizării unitare

Autor:

Data: 7 iunie 2017, 15:28

Legea unică a salarizării a fost un deziderat asumat de PSD. În ultimele luni, discuţiile pe marginea acestui act normativ au fost deosebit de fierbinţi. Evident, au fost destui oameni din sfera politicului, a
societăţii civile, ba chiar şi din mişcarea sindicală care au contestat această lege.
Iată că, astăzi, Camera Deputaţilor a adoptat, cu 188 de voturi pentru, 28 de voturi împotrivă şi 47 de abţineri, Legea salarizării unitare.
Este un pas important pe care l-am făcut în acest domeniu. Reuşim astfel să eliminăm inechitatea în ceea ce priveşte drepturile salariale în mai multe domenii de activitate.
Prin adoptarea acestei legi, ne apropiem de nivelul de trai existent în ţările din vestul Europei. Suntem pe drumul normalităţii! Mulţumim colegilor din ALDE, UDMR şi grupurile minorităţilor naţionale, care au înţeles importanţa acestei legi şi au susţinut-o printr-un vot pozitiv.

Deputat,
Corneliu Ștefan

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google