JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmii  sunt aproape de elevi pentru un bacalaureat în siguranță     

Autor:

Data: 6 iunie 2017, 15:50

Începând de astăzi, 6 iunie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmbovița vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării examenului de bacalaureat la 7 centre de examinare din județul Dâmbovița.

 Misiunea jandarmilor este de a preveni faptele care ar putea tulbura ordinea, liniştea publică şi desfăşurarea în condiţii de normalitate a examenului de bacalaureat. Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ în vederea soluţionării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranţa elevilor sau a cadrelor didactice.

În intervalul 06 iunie – 10 iulie a.c., jandarmii dâmbovițeni vor fi prezenţi pe timpul susținerii probelor din cadrul Examenului de Bacalaureat Național la următoarele centre de examinare:

  • Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște;
  • Colegiul Economic “Ion Ghica” Târgoviște;
  • Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” Târgoviște;
  • Colegiul Național “I.L. Caragiale” Moreni;
  • Colegiul Național “Vladimir Streinu” Găești;
  • Colegiul Național “Nicolae Titulescu” Pucioasa;
  • Liceul Teoretic “Iancu C. Visarion” Titu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google