Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Gabriel Plăiașu: Ciprian Prisăcaru este un mare practicant de curling. VIDEO

Autor:

Data: 6 iunie 2017, 13:43

  •  
  •  
  •  

Secretarul general al PNL Dâmbovița , Gabriel Plăiașu a comentat în cadrul unei conferințe de presă despre plecarea lui Ciprian Prisăcaru din PNL și înscrierea în PSD.  În termeni  duri, liberalul Gabriel Plăiașu a spus că în cadrul PNL Dâmbovița,  Ciprian Prisăcaru răspundea politic de trei comune și anume „Rage Măgaru,  Dezbate Curca și Aroma Păpădiei ”: “Astăzi de dimineață, pe la ora 6:00, erau trei președinți de organizații locale ale PNL, pe aici, pe la ușă și plângeau cu lacrimi șiroaie, trei comune importante  din județul Dâmbovița  au rămas  fără conducător politic. Domnul Ciprian Prisăcaru avea însărcinare de la BPJ al PNL Dâmbovița să se ocupe de comunele: „Rage Măgaru,  Dezbate Curca și Aroma Păpădiei”. Astea au fost cele trei comune de care a răspuns domnul Prisăcaru din punct de vedere politic din partea PNL  Dâmbovița, ani de zile.  Și noi, la noapte,  pe la ora 00:00, o să ne întâlnim  într-o ședință  ca să vedem ce facem, încotro o apucăm. Situația devine disperată că a plecat dânsul .”, a declarat secretarul general al PNL Dâmbovița , Gabriel Plăiașu

Mai mult, secretarul general al PNL Dâmbovița , Gabriel Plăiașu a mai spus că unul dintre motivele pentru care Ciprian Prisăcaru a părăsit  PNL pentru PSD, este acela că Ciprian Prisăcaru iubește  foarte mult sportul și este un împătimit de Curling, pe românește curling și la PNL  nu exista bază sportivă:

La solicitarea șefilor mei, am stat şi am analizat de ce a plecat dânsul din PNL la PSD. Dânsul iubește sportul mai mult decât o fac alți colegi de ai mei. Și este un mare practicant de Curling, pe românește curling și la PNL  nu exista bază sportivă  pentru ca dânsul să poată să practice  acest sport. Dacă  karting faci pe cartodrom, noi la PNL nu avem curlingodrom”, și s-a dus acolo de unde a plecat. S-a întors la PSD, îi dorim multă sănătate însă nu pot să ascund faptul că ne doare sufletul pentru  că l-am susținut anul trecut  să participe din partea PNL  în competiția  electorală pentru municipiul  Târgoviște… Aprecierea noastră este că și-a bătut joc de încrederea unor oameni  care cu adevărat au muncit pentru el  anul trecut și au avut încredere . Nu mă miră faptul că a plecat  și sunt foarte curios să văd cum se va implica acum  din punct de vedere politic în noua echipă  în care a intrat să practice sportul de performanță “, a mai spus Gabriel Plăiașu.

Liberalul Gabriel Plăiașu a mai spus că  Ciprian Prisăcaru și-a bătut joc de încrederea unor oameni  din PNL  care au muncit  cu adevărat pentru el  anul trecut în campania electorală pentru municipiul Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.