Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Comuna Ocnița se mândrește cu o nouă grădiniță

Autor:

Data: 1 iunie 2017, 16:31

  •  
  •  
  •  

Ziua Internaţională a Copilului, 1 Iunie, este zi de aleasă sărbătoare pentru fiecare copil, dar  și pentru  noua grădiniţă  din comuna Ocnița.  Joi, 1 iunie, de Ziua Copilului, a fost inaugurată  o nouă grădință  în comuna Ocnița , obiectiv realizat cu sprijinul financiar  al Ministerului Educației şi  al Primăriei  Ocnița .Valoarea investiției se ridică la 700.000 de lei, suma de 500.000 de lei fiind asigurată de Ministerul Educației și  200.000 de lei, bani asigurați de Primăria Ocnița.  Grădința beneficiayă de două săli de clasă, grupuri sanitare ulramoderne  și alte ultilități în pas cu cerințele europene.  Înainte de tăierea panglicii inaugurale a fost oficiată o slujbă religioasă de către un sobor de preoți.

 Nu au lipsit nici mesajele  din partea invitaților.

Panglica inaugurală a fost tăiată de primarulEduard Barcău, președintele CJ, Alexandru Oprea, inspectorul școlar general Ion Sorin și  senatorul Adrian Țuțuianu .

 Nu au lipsit nici momentele artistice oferite de  ansamblul de la Ocnița dar și de școlari și preșcolari.

La acest eveniment au mai  fost prezenţi:  vicepreședinții CJ, Alin Manole și Claudia Gilia, inspectorul școlar adjunct Cristina Stroe , primarul de la Răzvad, Emanuel Spătaru , viceprimarul comunei Răzvad,  Ionela Șerban, primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Ioniță,  consilieri locali de la Ocnița, consilieri județeni de la PSD și PNL,  parlamentarii Oana Vlăducă și Leonardo Badea, alți invitați şi, bineînţeles copii și  părinţi .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.