JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cadou de 1 iunie: A fost inaugurat locul de joacă de pe strada  Vlad Țepeș din Târgoviște

Autor:

Data: 1 iunie 2017, 18:38

De 1 iunie, așa cum a promis, Primăria Târgoviște a inaugurat unul dintre cele mai moderne locuri de joacă din municipiu și este vorba despre locul de joacă de pe strada  Vlad Țepeș din microraionul XI.  Nu au lipsit de la eveniment  personajele din povești , baloanele colorate  și prichindeii pe chipul cărora se putea citi fericirea.  Este un loc de joacă amenajat pe o suprafață de 1500 mp, cu echipamente ultramoderne. Primarul   Cristian Stan, viceprimarii Cătălin Rădulescu și Monica Ilie, conducerea CJ Dâmbovița, parlamentarii PSD Dâmbovița și directorii din cadrul Primăriei Târgoviște au făcut o vizită de lucru la noul loc de joacă.

Primarul Cristian Stan a dat asigurări că în cel mai scurt timp vor fi finalizate și celelalte locuri de joacă din municipiul Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google