Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită de lucru la CJ Dâmboviţa şi  Prefectura Dâmboviţa

Autor:

Data: 26 mai 2017, 17:06

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi  Prefectura Dâmboviţa au primit vizita Excelenței Sale domnul Andrei Grinkevich, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România. Întrevederea a avut loc la sediul CJ Dâmboviţa. În cadrul discuţiei fiind abordate subiecte legate în special pe oportunitățile de cooperare economică, turistică și culturală.Preşedintele CJ, Alexandru Oprea i-a făcut o scurtă prezentare a judeţului, Excelenței Sale domnul Andrei Grinkevich, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România.

Ambele părţi şi-au manifestat interesul pentru realizarea şi dezvoltarea unor viitoare colaborări, pentru promovarea şi exploatarea potențialului economic al zonei:” Am avut onoare să primim la CJ Dâmboviţa, vizita Excelenţei  Sale domnul  Andrei M. Grinkevich, ambasador al Republicii Belarus în România.Am discutat în cadrul întâlnirii  cu dumnealui, cu colegii de la Primăria Târgovişte, reprezentanţii Camerei de Comerţ Dâmboviţa. Excelenţa  Sa domnul  Andrei M. Grinkevich, ambasador al Republicii Belarus în România a avut disponibilitatea de a ne explica  oportunităţile de investiţii şi o prezentare foarte frumoasă a Republicii Belarus.Vreau să vă spun că am rămas plăcut impresionat de  maniera în care Excelenţa  Sa a făcut această prezentare. Vom înainta şi noi o prezentare a judeţului privind toate domeniile de activitate  şi sunt convins că vom colabora.”,a declarat preşedintele CJ,Alexandru Oprea.

Sunt discuții privind faptul că domnul  ambasador și-a exprimat intenția în vederea stabilirii unor relații de colaborare la nivelul instituțiilor locale din domeniul culturii, sănătății și învățământului prin realizarea, în viitor, a unor schimburi de experiență și bune practici. În contextul întâlnirii, se așteaptă inițierea demersurilor în vederea  stabilirii unor relații economice și comerciale concrete, precum și efectuarea de vizite ale factorilor de decizie și a potențialilor investitori în Belarus, respectiv în județul Dâmboviţa.

Au mai fost prezenţi:  prefectul judeţului, Antonel Jîjîie, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan,viceprimarul Cătălin Rădulescu, preşedintele Camerei de Comerţ Dâmboviţa,Gelu Rusescu şi directorul Complexului Muzeal „Curtea Domneasca”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.