Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan are mari așteptări de la Compania de Apă privind calitatea serviciilor oferite

Autor:

Data: 25 mai 2017, 19:02

  •  
  •  
  •  

Conducerea Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița  a susținut o conferință de presă în cadrul căreia au fost abordate teme precum: situațiile financiare aferente anului 2016, situația corecțiilor financiare,stadiul implementării programului POS MEDIU și stadiul implementării programului POIM.La conferință au fost invitați și președintele CJ, Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Primarul municipiului Târgoviște,  Cristian Stan  a vorbit în primul rând în calitate de membru ADI Apă și în calitate  de reprezentant al acționarului  majoritar  și nu în ultimul rând ca primar al municipiului Târgoviște . Edilul Cristian Stan a spus  că are mare așteptări de la Compania de Apă Târgoviște din punct de vedere al calității serviciilor oferite și acest lucru este esențial:  “Vorbesc în calitate de membru ADI Apă și în calitate  de reprezentant al acționarului  principal  dar și în calitate de primar  al municipiului Târgoviște și trebuie  să fac anumite precizări. Compania de Apă este operatorul care oferă  un serviciu esențial  târgoviștenilor și dâmbovițenilor  și nu numai, am înțeles că și-a extins serviciul  peste granița județului. Din acest punct de vedere așteptările pe care eu le am, repet ca primar al municipiului Târgoviște,  sunt foarte mari. Au fost ceva probleme, nu generate de actuala conducere, dar mai sunt câteva  încă  la nivelul municipiului Târgoviște, și mă refer pe de o parte la finalizarea proiectelor  cu incidență directă pe zona de infrastructură rutieră.  Sunt câteva zone  în municipiului Târgoviște, unde  din cauza acestor lucrări care au fost gestionate  nu  foarte bine , am ajuns în această situație. Căutăm în aceste săptămâni,  soluții de rezolvare împreună cu reprezentanții Companiei de Apă.  Spunem că ne dorim să ajungă în primii 10 operatori de la nivel de țară. Eu spun că trebuie  să ajungă în primii 10 operatori de la nivel  național din punct de vedere al calității serviciilor oferite și acest lucru este esențial . “, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Primarul municipiului Târgoviște a mai spus că  sunt ceva probleme și cu unele lucrări ale Companiei de Apă Târgoviște care afectează infrastructura rutieră, însă speră că în cel mai scurt timp, acestea să fie remediate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.