Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul  Constantin Ana, prezent la  Festivitatea de absolvire a promoției 2013-2017 a Colegiului Naţional “Nicolae Titulescu” din Pucioasa

Autor:

Data: 25 mai 2017, 19:42

  •  
  •  
  •  

Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu” din Pucioasa a organizat  Festivitatea și marșul  absolvenților de clasa a XII-a.  “În lume m-ai dat resemnat, în vâltorile grele…” spunea Bacovia, cu tristeţe, despre liceul său şi al orişicui, în pragul marii despărţiri.

În acest spirit, joi, 25 mai, la Centrul Cultural European Pucioasa a avut loc festivitatea de absolvire a cursurilor liceale, organizată de elevii claselor a XII-a  de la Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu” din Pucioasa. Alături de  adolescenţii, îmbrăcati în robele lor frumoase, însoţiţi de diriginţii şi profesorii lor, a fost și primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, fost elev al Colegiului Naţional “Nicolae Titulescu” din Pucioasa, retrăind parcă fascinaţia celor patru ani de liceu , absolviți în urmă cu  21 de ani.

Pentru tinerii absolvenți, liceul a fost o perioadă frumoasă, de-a lungul căreia s-au legat prietenii. Însă greul abia acum începe, pentru că examenul de bacalaureat le bate la ușă. După ce vor trece și de acest pas, tinerii  pucioseni vor lua drumul facultăților.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.