Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Delegația PNL Dâmbovița  a fost prezentă la manifestările de la Vila Florica

Autor:

Data: 24 mai 2017, 17:01

  •  
  •  
  •  

 24 mai  este o zi extrem de importantă pentru tot ceea ce înseamnă PNL. Liberalii sărbătoresc 142 de ani de la înfiinţarea partidului, iar întreaga ceremonie  a avut loc la  Vila Florica, fosta reședință a Brătienilor. La evenimentul de la Ştefăneşti  a participat și o delegație a PNL Dâmbovița, condusă  de președintele  Marius Caravețeanu. Istoria PNL este strâns legată de Brătieni şi de judeţul Argeş, Brătienii fiind cei care au pus bazele acestui partid. Gazda evenimentelor dedicate   împlinirii a 142 de ani de la înfiinţarea  PNL, a fost Organizația PNL Argeș, condusă de  președintele Adrian Miuţescu. Nu în ultimul rând   s-au făcut și primii pași  privind înfrățirea între PNL Argeș și PNL Dâmbovița: “ Astăzi, sărbătorim 142 de ani de la înființarea PNL, un eveniment important nu numai pentru noi, liberalii ci și pentru România, zic eu  pentru toți românii. PNL  a fost și este  unul dintre cel mai important  partid din România. 142 de ani înseamnă foarte mult pentru un partid și cine știe și face politică, știe cât este de greu să reziști pe o scenă politică  142 de ani. Pentru noi, astăzi,  este o bucurie să fim alături de colegi din conducerea de la centru, candidați pentru Congresul  PNL, cât și alături de colegi din județele apropiate, cu care suntem prieteni și vrem să ne împrietenim mai bine cu colegiii din județele  apropiate, cum este și județul Dâmbovița.  Vom onora  în primul rând familia brătienilor. Suntem aici, la Capela familiei Brătianu  unde depunem coroane de flori. Mergem la Vila Florica unde vom purta discuții pe teme  legate de istoria partidului.”, a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuţescu

142 de ani, o vârstă cu care puține partide se pot mândri. PNL își sărbătorește astăzi, ziua de naștere. Suntem la Florica, participăm  la invitația PNL Argeș iar diseară   vom participa la Serata Liberală  care va avea loc în Târgoviște. Aceștia sunt primii pași pentru înfrățirea pe care ne-o dorim să fie de lungă durată, astfel încât PNL să capete o mai mare importanță.”, a afirmat Marius Caravețeanu.

Zeci de liberali veniți din întreaga țară au marcat miercuri, printr-o serie de manifestări organizate la Vila Florica de la Ștefănești, fostă reședință a familiei Brătianu, împlinirea a 142 de ani de la înființarea PNL. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, dar și candidații la șefia partidului, Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Viorel Cataramă.

Decernarea premiului“Gheorghe Brătianu” celui mai bun elev din Argeş la Olimpiada de Istorie

Manifestările au debutat cu depuneri de coroane de flori și o slujbă de pomenire, ținută în capela în care își dorm somnul de veci cei mai importanți lideri din istoria PNL, Ion C. Brătianu și Ion I.C. Brătianu.

 A urmat  Simpozionul  de la Vila Florica, fosta reședință a Brătienilor,  în cadrul căruia  au avut loc alocuțiunile  invitaților  și s-au discutat teme legate de istoria partidului.  În cadrul manifestărilor a fost decernat premiul “Gheorghe Brătianu” celui mai bun elev din Argeş la Olimpiada de Istorie din acest an. Este vorba despre eleva de clasa a XI-a Anamaria Laura Ciucă, de la Liceul “Ion Mihalache” din Topoloveni, care a obţinut locul IV la Olimpiada Naţională de Istorie.

 Seara de 24 mai, liberalii o vor încheia în județul Dâmbovița, la Târgoviște, cu Serata Liberală, gazda fiind  PNL Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.