JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO:  Se lucrează  la amenajarea locului de joacă din Aleea Trandafirilor

Autor:

Data: 24 mai 2017, 13:09

Administrația municipiului Târgoviște pune mare accent pe realizarea celor 13 locuri de joacă din municipiul Târgoviște. La acest moment sunt în plin proces de realizare patru locuri de joacă.

Primarul Cristian Stan, viceprimarii Cătălin Rădulescu și Monica Ilie, consilierul primarului, Cosmin Bozieru și șefii  direcțiilor subordonate Primăriei Târgoviște au făcut o vizită de lucru pe șantierul  de la locul de joacă ce se amenajează în Aleea Trandafirilor.

Noul loc de joacă  va avea în componență echipamente de joacă ultramoderne, echipamente de Fitness și totodată va fi modernizat iluminatul public în zonă, se vor monta bănci și coșuri de gunoi. Investiția din Aleeea Trandafirilor are o valoare de 120.000 de lei:  “Ne aflăm  în Aleea Trandafirilor,  este unul dintre  cele 13 locuri de joacă  pe care noi le avem  îmn proiect pentru a le realize la nivelul municipiului Târgoviște în acest an. La momentul acesta se lucrează  la patru locuri de joacă. Este vorba despre  locul de joacă unde ne aflăm astăzi, locul de joacă de pe strada Vlad Țepeș , locul de joacă din CFR, strada Păcii și locul de joacă  de pe strada Arcașilor din microraionul VI. Menționez că până la sfârșitul acestui an vom finaliza toate cele 13 locuri de joacăReferitor la locul de joacă unde ne aflăm acum avem în amenajare o suprafață de  aproximativ 1000 de mp. Din această suprafață , 266 de mp  reprezintă suprafața acoperită cu tartan , echipamente de joacă și echipamente de Fitness. Vor fi și echipamente și pentru persoane cu dizabilități. Vom avea stâlpi de iluminat public, bănci și coșuri de gunoi.”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan

Toate cele 13 locuri sunt realizate cu bani de la bugetul local.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google