bestkids.ro%20

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmbovița a fost gazda unei delegaţii de femei antreprenor din Beijing

Autor:

Data: 23 mai 2017, 14:10

  •  
  •  
  •  

CJ Dâmbovița  a fost gazda evenimentului “Noi orizonturi în relațiile de parteneriat România- China ” la care  au   participat o delegaţie de femei antreprenor din Beijing (Republica Populară Chineză), europarlamentarul Viorica Dăncilă, vicepreședintele CJ, Claudia Gilia, deputatul  Carmen Holban, deputatul Oana Vlăducă, Gelu Rusescu – preşedinte CCI Dâmboviţa și oameni de afaceri din județul Dâmbovița.

Suntem onorați să avem astăzi,  în mijlocul nostru o delegație de femei antreprenor din Beijing- Republica Populară Chineză.Distinsele doamne au venit la invitația doamnei europarlamentar Viorica  Dăncilă. Delegația din Beijing- Republica Populară Chineză a ales județul Dâmbovița  pentru a avea această întâlnire cu mediul de afaceri, cu doamnale din mediul de afaceri dâmbovițean. Județul Dâmbovița are  o multitudine de oportunități  de afaceri și sperăm  ca prin reuniunea de astăzi,  să deschidem noi orizonturi ale parteneriatului România- China, nu doar în materie comercială ci și interuman  între cele două state ”, a declarat vicepreședintele CJ, Claudia Gilia .

Europarlamentarul Viorica Dăncilă și-a declarat, de asemenea, susținerea cu privire la necesitatea întăririi legăturii dintre China și România, afirmând următoarele: „Consider că această întâlnire este un eveniment important pentru judeţul Dâmboviţa atât din punct de vedere al dezvoltării relaţiilor de prietenie cu Republica Populară Chineză, cât şi a oportunităţilor investiţiilor în judeţul Dâmboviţa. Dâmboviţa este un judeţ în care avem oameni implicaţi, care vor să contribuie la dezvoltarea judeţului şi care îşi doresc ca investiţiile Republicii Populare Chineze să fie prezente în judeţ, acestea aducând o dezvoltare economică, creare de forţă de muncă, dar şi o aprofundare a relaţiilor dintre România şi China. Sperăm să concretizăm această vizită printr-o mai strânsă relaţie de prietenie, dar şi prin investiţii ulterioare care ne vor apropia şi mai mult.

La rândul său, Liu Ling, preşedinta Federaţiei Femeilor din Beijing, a subliniat importanţa femeilor în mediul de afaceri, făcând apel, în acest sens, atât la consolidarea relaţiilor stabilite între femeile antreprenor din China şi România, cât şi la încurajarea şi susţinerea colaborării dintre cele două părţi în vederea concretizării investițiilor în ambele state: „Avem datoria de a ajuta femeile să se dezvolte. Scopul venirii noastre aici este și acela de a întări legătura dintre organizațiile de femei prin lucruri concrete.”

În cadrul întâlnirii de lucru au fost abordate subiecte privind posibilitățile de consolidare și dezvoltare a relațiilor de prietenie româno-chineze din punct de vedere economic, la eveniment participând 8 femei antreprenor din China care dețin afaceri în diferite domenii de activitate precum cel educațional, sportiv, cultural, comerț sau industria petrochimică.

După întâlnirea de la CJ Dâmbovița, delegaţia de femei antreprenor din Beijing (Republica Populară Chineză), europarlamentarul Viorica Dăncilă, vicepreședintele CJ, Claudia Gilia, deputatul  Carmen Holban, deputatul Oana Vlăducă au vizitat Parcul Industrial Moreni, societăți comerciale  dar și alte obiective turistice din județul Dâmbovița.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.