Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea   a inspectat obiectivele de investiţii din localităţile Glodeni, Bucşani, Târgovişte-Priseaca şi Băleni

Autor:

Data: 18 mai 2017, 16:24

  •  
  •  
  •  

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea  a făcut o vizită de lucru în localitățile  Glodeni, Bucşani, Târgovişte-Priseaca şi Băleni. Vizita a avut un scop bine stabilit și anume inspectarea stadiului în care  se derulează  anumite obiective de investiții  finanșate fie de CJ Dâmbovița dar și cu finanțare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) – OUG 28/2013: Am efectuat astăzi o vizită de lucru la diferite obiective de investiţii din localităţile Glodeni, Bucşani, Târgovişte-Priseaca şi Băleni. Sunt lucrări finanţate atât cu sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cât şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) – OUG 28/2013.

Voi supraveghea îndeaproape toate aceste lucrări şi voi continua să solicit tuturor părţilor implicate în derularea investiţiilor să-şi continue cu profesionalism sarcinile şi termenele de execuţie a lucrărilor. Interesul este ca toţi cetăţenii să beneficieze de proiecte care să le asigure condiţii de viaţă decente.”,  a scris  președintele CJ, Alexandru  Oprea pe pagina sa de socializare.

 Au mai fost prezenți vicepreședintele CJ Alin Manole și directorul Vasile  Dinu din cadru  direcției subordonate CJ Dâmbovița.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.