Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Lucrările de modernizare de pe strada Ion Ghica din municipiul Târgoviște, s-au finalizat  

Autor:

Data: 18 mai 2017, 11:21

  •  
  •  
  •  
  •  

În microraionul V,  pe strada Ion Ghica, Primăria municipiului Târgoviște, cu fonduri de la bugetul local, a finalizat o nouă investiți în valoare de 950.000 de lei. Au fost amenajate patru parcări ce au aproximativ 125 de locuri de parcare, s-a asfaltat strada Ion Ghica, s-a modernizat iluminatul public, au fost refăcute trotuarele și spațiile verzi și nu trebuie să uităm că anul trecut a fost modernizat și locul de joacă din zonă.

Primarul Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie , consilierul personal Cosmin Bozieru și  șefii direcțiilor subordonate  primăriei, au efectuat o vizită în teren pentru a verifica calitatea lucrărilor și a marca finalizarea acestei investiții extrem de importantă pentru târgoviștenii din microraionul V: Ne aflăm în microriaonul V, una dintre parcările aferente străzii  Ion ghica, o parcare  care era plină de garaje. Particularitatea acestei parcări este că am găsit adevărate buncăre . Per total s-a intervenit la o suprafață de  7000 mp, s-au făcut patru parcări, s-a asfaltat parțial strada, au fost montați 16 stâlpi de iluminat public, s-au refăcut trotuarele , în general, zona este schimbată destul de mult . Lucrările din microraionul V, nu se vor opri. În prezent s-au realizat aproximativ 125 de locuri de parcare.  A fost refăcut și locul de joacă. “, a afirmat primarul Cristian Stan.

Muinicipiul Târgoviște va rivaliza cu orice alt oraș din România  din acest punct de vedere al locurilor de joacă și nu numai

Edilul Cristian Stan a ținut să sublinieze că luna aceasta vor fi date în folosință alte două  locuri de joacă ultramoderne. Mai mult,  edilul a spus că Târgoviștea va rivaliza cu orice alt oraș din România  din acest punct de vedere al locurilor de joacă și nu numai : “Lucrăm în momentul de față la locurile de joacă de  pe strada Vlad Țepeș, Aleea Trandafirilor, Cartierul CFR. Luna aceasta vor fi gata locurile de joacă de pe Vlad Țepeș și Aleea Trandafirilor.  Se va schimba radical infrastructura din acest punct de vedere în zonele respective . Am convingerea că Târgoviștea va rivaliza cu orice alt oraș din România  din acest punct de vedere al locurilor de joacă și nu numai .” , a mai spus primarul Cristian Stan.

Piața „Mihai Viteazul” va fi inaugurată săptămâna viitoare

Veștile bune pentru târgoviștni  vin pe bandă rulantă. Primarul Cristian Stan a anunțat  că la sfârșitul săptămânii viitoare  va fi inaugurată și Piața „Mihai Viteazul”. La Piaţa „Mihai Viteazul” vorbim de o suprafaţă de aproximativ 8080 de metri pătraţi reabilitată .  Lucrările sunt realizate din fonduri proprii ale Primăriei, iar valoarea lucrărilor se ridică undeva la 1,3 milioane lei: „Piața „Mihai Viteazul” din Târgoviște va fi gata la sfârșitul săptămânii viitoare și cred că o să mai așteptăm o pompă de la fântână, este o componentă care nu a sosit din străinătate. Vom intra pe spațiile verzi„, a conchis primarul Cristian Stan.

 La nivelul municipiului Târgoviște mai sunt în plin proces de execuție și alte lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.