Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Lucrările de asfaltare pe strada Dr. Ștefănescu din orașul Fieni,  pe ultima sută de metri

Autor:

Data: 16 mai 2017, 16:09

  •  
  •  
  •  

Se lucrează de zor la asfaltarea străzii  Dr. Ștefănescu și adiacente din orașul Fieni. Este o investiție cu finanțare din bugetul local, în valoare de 22 de miliarde lei vechi.  Se toarnă stratul de uzură , se lucrează la amenajarea trotuarelor și a spațiilor verzi, s-au plantat  arbuști ornamentali. În maximum două săptămâni, administrația de la Fieni speră ca lucrarea să fie finalizată: “Continuăm ceea ce am început în toamnă și sper să terminăm în maximum două săptămâni. Acest proiect face parte din investițiile locale cu finanțare din bugetul local  și are o valoare de 22 de miliarde lei vechi. Se realizează  aproximativ 3 km de asfalt , strada principală și cele adiacente. „, a declarat primarul Iulian Tătulescu.

Vor începe lucrările de asfaltare și pe strada Runcului

Un alt proiect important pentru orașul Fieni care va demara în cel mult o lună de zile este cel ce vizează asfaltarea străzilor Runcului, Târgului și Pădurari. Investiția are o valoare de 52 de miliarde lei vechi și este pe OG 28. În momentul de față se află în faza de  licitație pentru desemnarea constructorului:  Suntem în stadiu de licitație pentru lucrări de asfaltare pe strada Runcului . Sper că în maximum o lună de zile să se declare câștigătorul și să dăm drumul la lucrări. Investiția pe strada Runcului este cu finanțare pe OG 28 și are o valoare de 52 de miliarde lei vechi”, a mai afirmat edilul Iulian Tătulescu 

Prin muncă și încredere  se va moderniza orașul Fieni

Așteptările cetățenilor sunt mari de la noua admnistrație a orașului Fieni.  Edilul Iulian Tătulescu le transmite cetățenilor că prin muncă și încredere se vor realiza toate promisiunile: „Cetățenilor le transmit să aibă încredere în mine că lucrurile se vor rezolva în orașul Fieni și tot ce le-am promis în campania electorală  vom realiza. „, a mai spus primarul orașului Fieni, Iulian Tătulescu.

Noua administrație a orașului Fieni,  condusă de  primarul Iulian Tătulescu și viceprimarul Gheorghe Secăreanu , are o listă de priorități pe care o  pune în aplicare.   Realizarea unei parcări auto  în zona Complex Depcom SA este o altă investiție  prioritară . Si delegarea de gestiune a serviciului privind câinii comunitari se află în procedura de achizitie publică , unde firmele doritoare se pot înscrie , astfel rezolvându-se astfel o problemă stringentă existentă în oraș.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.