Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dotarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște cu echipamente pentru a se înscrie în Strategia Națională de Sănătate 2014-2020 ”Sănătate pentru prosperitate”

Autor:

Data: 16 mai 2017, 13:44

  •  
  •  
  •  

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, membru în Comisia pentru sănătate şi familie din cadrul Camerei Deputaților   i-a adresat o interpelare ministrul Sănătății cu tema “Dotarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște cu echipamente pentru a se înscrie în Strategia Națională de Sănătate 2014-2020 ”Sănătate pentru prosperitate””:

Vă interpelez în legătură cu posibilitatea de creștere a performanței medicale a Spitalului Județean Dâmbovița și creșterea siguranței actului medical prin alocarea unor fonduri bugetare pentru achiziționarea următoarelor echipamente:

  1. ANGIOGRAF – ca urmare pacientul cu boli cardiovasculare care are nevoie de o astfel de investigație nu mai trebuie să fie programat în clinicile din București sau alte orașe, programări care se fac cu multă dificultate.
  2. ECOCARDIOGRAF TRANSTORACIC MOBIL.
  3. SERINGI AUTOMATE.
  4. APARAT ENDOSCOPIC OLYMPUS OPTERA – aparat necesar să ajute la confirmarea unui diagnostic corect și pe de altă parte la efectuarea activităților terapeutice specifice pacienților cu hemoragii digestive superioare și interioare. În vederea alocării acestor fonduri bugetare, a fost înaintată o cerere către Ministerul Sănătății în urmă cu 4 luni.

 

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște este cea mai mare unitate sanitară din județ, cu un număr de 1767 paturi, cu 16 linii de gardă în specialități clinice, 2 linii de gardă în specialități paraclinice, cu o linie de gardă continuă în secția ATI.

Față de cele menționate vă rugăm, Domnule Ministru să analizați și să decideți pentru binele pacienților.

 

Solicit răspuns scris. ”,  se menționează în  interpelare

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.