Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Viceprimarul orașului Pucioasa, Dan Sprinceană : „ Domnul Bădău este într-o regretabilă eroare, așa cum a fost timp de 8 ani”

Autor:

Data: 15 mai 2017, 23:09

  •  
  •  
  •  
  •  

 Conducerea Primăriei Pucioasa  susține că fostul primar, Dănuț Bădău continuă să fie într-o regretabilă eroare  în ceea ce privește  datoriile colosoale pe care le are orașul  către ADI Salubritate. Mai mult, viceprimarul  orașului Pucioasa, Dan Sprinceană  a spus că  acum, fostul primar nu face nimic alteceva decât să se disculpe  pentru greșelile pe care le-a făcut în trecut:

Noi știm în momentul de față  că acest serviciu de strângere a gunoaielor a fost efectuat în orașul Pucioasa în toți  acești ani. Dumnealui  nu a dorit ca să  avanseze o hotărâre a CL Pucioasa de a promova taxa de habitat  și acest lucru vi-l spun că în acea perioadă eram consilier. Ba mai mult, ne-a lăsat cu orașul  în mizerie, cu gunoaie nestrânse, munți de gunoaie  și vreau ca populația să-și aducă aminte ce ne-a făcut la acel moment  fostul edil al orașului Pucioasa, numitul Bădău Dănuț. Acel serviciu fiind efectuat, normal, o prestație făcută  și asumată de către toată lumea,  trebuia evident și plătită . Dacă face referire că noi datorăm  și că trebuie să dăm injust bani  către ADI Salubritate,  se înșeală amarnic. Noi datorăm acei bani pentru servicii prestate. ADI Salubritate este o asociație care are mai mulți membrii, că dumnealui nu a vrut să ridice mâna atunci când s-a votat  taxa de habitat  este ca și un firicel de nisip într-o găleată . ”, a declarat viceprimarul Dan Sprinceană.

Noua administrație  a orașului Pucioasa  se confruntă cu probleme foarte grave de pe urma fostului edil al orașului, Dănuț Bădău. După ce ani de zile fosta administraţie  a oraşului s-a judecat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Salubritate pentru că nu era de acord cu instituirea taxei de habitat şi nici cu plata acesteia,  acum, Primăria Pucioasa este bună de plată   pentru că două dintre procese au fost pierdute  şi nu mai există nicio cale de atac.  În prezent  sumele pe care le are de plată  Primăria Pucioasa de pe urma  admnistrației Bădău depăşesc 8 miliarde de lei vechi. Mai sunt  de recuperat câteva miliarde de lei vechi şi de la populaţie, pentru că se pare că  peste 1700 de oameni s-au sustras de la plata taxei de habitat. Nici cotizaţia la ADI Salubritate nu a fost nici ea plătită  din 2011:

Domnul Bădău nu a făcut nimic altceva decât să se disculpe  pentru greșelile pe care le-a făcut în trecut. A început să constate că pierde procesele pe bandă rulantă  în tot ceea ce dumnealui  întreprinde  și să știți că dacă dumnealui a început să scoată gunoiul de sub preș, cu siguranță gunoiul nu ne aparține nouă, noii admnistrații, îi aparține domniei sale . O să-i demonstrăm, citez în instanță ” că acele acțiuni întreprinse de noi sunt corecte  și că acei bani îi datorăm și că ceea ce  datorăm prin hotărâri judecătorești îi vom da ”, a mai afirmat viceprimarul Dan Sprinceană

Citește și: Primăria Pucioasa  este datoare vândută la ADI Salubritate din cauza fostei administrații. 1744 de cetățeni sunt restanțieri la plata taxei de habitat

În CL Pucioasa , majoiritatea proiectelor  sunt votate cu unanimitate

 Realitatea în CL Pucioasa este cu totul alta chiar dacă unii încearcă să spună că s-a instaurat dictatura.  Viceprimarul orașului Pucioasa, Dan Sprinceană a ținut să sublinieze faptul că în CL Pucioasa, majoiritatea proiectelor  sunt votate cu unanimitate:  “Domnul Bădău este într-o regretabilă eroare, așa cum a fost timp de 8 ani. A folosit cuvântul dictatorial, referindu-se la faptul că în CL Pucioasa este dictatură.  Domnul Bădău  a gresit ca întotdeauna, aflăndu-se într-o  gravă eroare. În Consiliul Local Pucioasa, conducem cu majoritate și asta pentru că am avut șansa  și am șansa să fac parte dintr-o echipă câștigătoare. CL Pucioasa este format din  11 consilieri PSD, cinci consilieri PNL  și un independent  și vreau să-i spun că majoritatea hotărârilor au fost adoptate și cu votul consilierilor PNL.”, a declarat viceprimarul Dan Sprinceană

Toalete ecologige din  Pucioasa,  sunt un gest de normalitate

 Viceprimarul Dan Sprinceană  nu a ezitat și i-a transmit fostului edil al orașului  că montarea toaletelor ecologige în diferite zone ale orașului Pucioasa, este un gest de normalitate. În curând vor fi montate toalete ecologige și în alte zone ale orașului, unde sunt necesare. Mai mult, administrația de la Pucioasa va achiziționa și coșuri noi de gunoi, înlocuindu-le pe cele vechi, care sunt într-o stare deplorabilă și nu au fost spălate niciodată pe vream fostei admnistrații:

Domnul Bădău este într-o regretabilă eroare. Nu am luat încă coșuri de gunoi dar îi promit că o să achiziționăm cele mai frumoase coșuri de gunoi. Nu le-am luat încă dar vă spun că nu putem sta cu acele jeguri moștenite de la dumnealui, care nu au fost spălate niciodată. În ceea ce privesc  toaletele ecologice, sunt șapte  toalete ecologice  la nivelul orașului Pucioasa și prin acest lucru am reușit să nu mai găsim  mizerii rezultate la fiecare colț de stradă. Îi promit domnului Bădău că o să punem toalete ecologige peste tot în orașul Pucioasa, acolo unde este nevoie pentru că acesta este un gest de normalitate“, a subliniat viceprimarul Dan Sprinceană.

 Pucioasa încearcă să iasă din cenușa fostei admnistrații

Noua admnistrație a orașului Pucioasa încearcă cu bani puțini să dea culoare orașului, însă pe unii îi deranjează. Viceprimarul Dan Sprinceană nu a ezitat să spună că  a preluat de la fosta admnistrație cel mai prăfuit oraș din România, fără pic de culoare. Prin aceste acțiuni mărunte și necostisitoare, orașul Pucioasa capătă culoare: “Am preluat un oraș prăfuit , cel mai prăfuit oraș din România, un oraș cenușiu. Asta este zestrea pe care ne-a lăsat-o Dănuț Bădău. Noi am încercat să-l colorăm , am pus o umbreluță, un steguleț, am reușit să aducem un plus orașului si să se facă remarcat. Și dacă această acțiune a fost aplaudată cu siguranță îl deranjează pe domnul Bădău.  Prin aceste acțiuni mărunte și necostisitoare, o umbreluță costă câțiva leuți și dacă ar sta să înmulțească  cu siguranță suma este  mult mai mică decât cele cheltuite de dumnealui pe studii de fezabilitate . “, a subliniat viceprimarul Dan Sprinceană.

Noua conducere a orașului Pucioasa, primarul Constantin Ana , viceprimarul Dan sprinceană și city managerul Alin Nițescu  sunt deciși să munceacă foarte mult și să ridice orașul  la standard europene, chiar dacă unii, alții încearcă să arunce cu noroi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.