Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Familii premiate de CJ, DGASPC, Arhiepiscopia Târgoviște și Crucea Roșie, cu ocazia Zilei  Internaţionale  a Familiei  

Autor:

Data: 15 mai 2017, 12:41

  •  
  •  
  •  

Începând cu anul 1995, 15 mai- Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită pe întreaga planetă, cu scopul de a sensibiliza opinia publică şi de a sublinia importanţa familiei, în condiţiile în care oamenii au început să se îndepărteze de instituţia numită „familie”.

Pentru a marca Ziua Internaţională a Familiei, CJ Dâmbovița, DGASPC Dâmbovița, Arhiepiscopia Târgoviște și Crucea Roșie Dâmbovița au organizat simpozionul ce a avut ca temă principal  importanţa familiei în societate.  Au fost transmise mesaje cu ocazia acestei zile. La finalul acestui eveniment  trei familii cu o situație destul de precară au au fost premiate. Familiile premite sunt din Răzvad, Bezdead și Ocnița și  au primit câte un televizor, un tort și un plic cu bani din partea Arhiepiscopiei Târgoviște.

La eveniment au participat: președintele CJ, Alexandru Oprea,vicepreședinții Claudia Gilia și Alin Manole, reprezentantul Arhiepiscopiei Târgoviște, Cristiana Bucur, directorul DGASPC Dâmbovița, Raul Pavelescu, inspector Crucea Roșie Dâmbovița, voluntari ai Crucii Roșii Dâmbovița, cele trei familii premiate și alți invitați.

La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, propunere susținută și de Patriarhia Română, ziua de 15 mai a devenit oficial şi  Ziua familiei române.

Tema anului 2017 este “Familiile, educația și bunăstarea” și se concentrează asupra rolului familiilor și politicilor orientate spre familie în promovarea educației și bunăstării generale a membrilor lor. Se dorește o creștere a gradului de conștientizare a rolului familiilor în promovarea educației timpurii și a posibilităților de învățare de-a lungul vieții pentru copii și tineri.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.