Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Lucrările  de modernizare a locului de joacă de pe strada Vlad Țepeș din municipiul Târgoviște, sunt în grafic

Autor:

Data: 11 mai 2017, 15:28

  •  
  •  
  •  

Amenajarea parcărilor, a spaţiilor  verzi, a  locurilor de recreere și a  locurilor de joacă pentru copii, reprezintă o altă  prioritate pe agenda de lucru a administrației municipiului Târgoviște condusă  de primarul Cristian Stan. La nivelul municipiului Târgoviște  sunt în plin proces de desfășurare  lucrări  ce vizează  modernizarea și amenajarea unor locuri de joacă ultramoderne  pe strada Vlad Țepeș din municipiul Târgoviște dar și în Aleea Trandafirilor.

Primarul municipiului Târgoviște a făcut o vizită de lucru pe șantierul  de lucrări ce vizează locul de joacă de pe strada Vlad Țepeș din microraionul 11 al municipiului Târgoviște.

 Edilul a spus că în  cel mult o lună de zile, la nivelul municipiului Târgoviște  vor fi date în folosință altă două noi locuri de joacă, fiind vorba de cel de pe strada Vlad Țepeș și cel din  Aleea Trandafirilor.Lucrările sunt în grafic și se fac cu bani de la bugetul local.

 În luna iunie vor demara lucrările și la locul de joacă din cartierul CFR, strada Păcii precum și la cel din microraionul nr. VI, de pe strada Arcașilor. Administrația municipiului Târgoviște dă asigurări că până în toamnă, toate cele 13 locuri noi de joacă vor fi finalizate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.