Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Excelenţa Sa Ambasadorul Israelului în România, Tamar Samash a vizitat Şcoala Gimnazială “Smaranda Gheorghiu” Târgovişte

Autor:

Data: 11 mai 2017, 11:01

  •  
  •  
  •  

 

Excelenţa Sa Ambasadorul Israelului în România, Tamar Samash a făcut o vizită de lucru  în judeţul Dâmboviţa.

Președintele CJ, Alexandru Oprea, vicepreședintele CJ, Claudia Gilia și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan  au primit, la Şcoala Gimnazială “Smaranda Gheorghiu” Târgovişte, pe Excelenţa Sa doamna Tamar Samash, Ambasadorul Israelului la Bucureşti.

Prof. Ileana Ghenciulescu, preşedintele Filialei Târgovişte a Asociaţiei Culturale de Prietenie România-Israel, a făcut oficiile de gazdă. Doamna ambasador a mulţumit pentru primire şi a exprimat bucuria de a se afla într-o unitate școlară  cu 100 de ani de activitate neîntreruptă, o donaţie făcută în 1915 de industriașii  evrei din Târgoviştea acelui timp.

La eveniment alături de  directorii Şcolii Gimnaziale “Smaranda Gheorghiu” Târgovişte, au participat : Paul Schwartz, preşedintele Comunităţii Evreilor din Bucureşti, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, subprefectul județului Ciprian Pasailă, cadre didactice active, elevii,foşti elevi și alți invitați

 În cadrul vizitei a avut  loc și un concurs  pentru elevii Şcolii Gimnaziale “Smaranda Gheorghiu” Târgovişte, ce a avut ca tematică  principală statul Israel.  Cele patru grupe de elevi au avut de răspuns la un  set de întrebări despre statul Israel . Juriul a fost format din Excelenţa Sa Ambasadorul Israelului în România, Tamar Samash, Paul Schwartz, preşedintele Comunităţii Evreilor din Bucureşti, subprefectul Ciprian Pasailă,  președintele CJ, Alexandru Oprea, primarul Cristian Stan și prof,Ion Sorin, inspectorul școlar general al ISJ Dâmbovița.

 Oficialii CJ Dâmbovița  i-au adresat o nouă invitație  Excelenţei Sale Ambasadorul Israelului în România, Tamar Samash, în județul Dâmbovița având ca temă principală dezvoltarea relațiilor în domenii de interes pentru investiţiile româno- israeliene  în judeţul Dâmboviţa. Doamna Ambasador a răspuns pozitiv inivitației venită din partea CJ Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.