Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmbovița a primit vizita delegației  conduse de Excelența Sa Chen Wu, Guvernatorul Regiunii Autonome Guangxi Zhuang (China)

Autor:

Data: 9 mai 2017, 14:24

  •  
  •  
  •  

Conducerea Consiliului  Județean Dâmbovița a fost  gazda  vizitei unei delegații oficiale conduse de Excelența Sa Chen Wu, Guvernatorul Regiunii Autonome Guangxi Zhuang (China).

La această întâlnire, din partea județului Dâmbovița, au participat: președintele CJ, Alexandru Oprea, vicepreședinții  CJ, Claudia Gilia și Alin Manole,  Ivan Vasile Ivanoff, secretarul  județului, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște,  Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa,Gheorghe Popescu, directorul Societății Române de Cruce Roșie din România – Filiala Dâmbovița,  Raul Pavelescu, inspector Crucea Roșie Dâmbovița și alții. Întâlnirea a fost una benefică pentru consolidarea parteneriatului de colaborare încheiat la nivelul Judeţului Dâmboviţa cu Regiunea Guangxi.

 Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea și-a reafirmat interesul şi sprijinul pentru întărirea şi dezvoltarea acestor relaţii în domenii de interes pentru investiţiile româno-chineze în judeţul Dâmboviţa:

Avem onoarea  și plăcerea de a avea în vizită , în municipiul Târgoviște și în județul Dâmbovița  o delegație a Regiunii Autonome Guangxi Zhuang (China), regiune cu care CJ Dâmbovița are semnat  un Acord de înfrățire . Avem plăcerea să fie alături de noi  pe Excelența Sa Chen Wu, Guvernatorul Regiunii Autonome Guangxi Zhuang (China).    Le mulțumes pentru prezentă în județul Dâmbovița.  Vom discuta despre posibilitățile de colaborare  între județul Dâmbovița și Regiunea Guangxi Zhuang (China), exprimându-ne  disponibilitatea de a  adduce investitori din China în județul Dâmbovița. “, a declarat Alexandru Oprea, președinte CJ Dâmbovița.

La rândul său, Excelența Sa Chen Wu, Guvernatorul Regiunii Autonome Guangxi Zhuang (China)  , a subliniat  importanța acordului de  înfrățire dintre județul Dâmbovița și Regiunea Guangxi Zhuang (China):”Este o mare plăcere să avem această  ocazie să vizităm județul Dâmbovița și frumosul oraș Târgoviște. Între Regiunea Guangxi Zhuang  și județul Dâmbovița s-au încheiat relații de înfrățire… Am avut o întrevedere foarte fructuoasă  și de prietenie  cu președintele CJ Dâmbovița. Noi suntem convinși că vom dezvolta relațiile de colaborare cu  județul Dâmbovița. „ a afirmat Excelența Sa Chen Wu, Guvernatorul Regiunii Autonome Guangxi Zhuang (China)

 Președintele CJ, Alexandru Oprea a mai sublin iat faptul că și Universitatea Valahia, municipiul Târgoviște și orașul Pucioasa  au semnate acorduri de colaborare cu orașe din China:  “Sunt conturate unele domenii de colaborare, în primul rând la nivelul Universității Valahia, sunt semnate acorduri de colaborare între municipiul Târgoviște  și orașul Guilin, între orașul Pucioasa și un oraș din China  iar în perioada următoare  așa cum am stabilit cu domnul Guvernator, persoane specializate  din admnistrațiile celor două orașe să se deplaseze în China  și totodată  cei din China să vină în Dâmbovița.”, a mai afirmat Alexandru Oprea, președinte CJ Dâmbovița.

 În curând, delegații din municipiul Târgoviște și orașul Pucioasa vor face vizite de lucru în China.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.