Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. NOUTATE: Birou de înregistrare a naşterilor în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Autor:

Data: 5 mai 2017, 12:27

  •  
  •  
  •  

Începând deluni, 8 mai,  părinţii micuţilor născuţi în Maternitatea Târgoviște nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze până la Primăria Târgoviște  pentru înregistrarea copilului. Serviciul de Stare Civilă din cadrul municipalităţii a inaugurat în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgoviște un Birou de înregistrare a naşterilor.

Biroul de înregistrare a naşterilor din incinta Spitalului Județean de Urgență Târgoviște va funcţiona zilnic în cursul zilelor lucrătoare între orele 09:00 -13:00. Investiția s-a realizat  de către Primăria Târgoviște cu sprijinul CJ și Spitalul Județean de Urgență Târgoviște : “ Începând   de luni, 8 mai, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște va funcționa  un punct al primăriei Târgoviște, un Biroul al declarării nașterilor.  Cred că acest birou vine în sprijinul celor care erau nevoiți să se deplaseze la primărie. Programul de lucru este între orele 09:00-13:00 iar între  orele 14:00-16:00 la Primăria Târgoviște. Vreau să mulțumesc președintelui CJ și conducerii spitalului care au dat dovadă de înțelegere, au asigurat spațiul necesar și mobilierul aferent. „, a declarat primarul Cristian Stan

Dr. Claudiu Dumitrescu, managerul  Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, susţine că măsura îi va scuti pe proaspeţii părinţi de efort şi timp pierdut dar totodată și unitatea spitalicească va avea   de câștigat: . ” Mulțumim Primăriei Târgoviște. Biroul are dublă utilitate, atât  pentru cetățeni dar și pentru spital, putând să-și recupereze cheltuilile  de la Casa de Asigurări, întrucât  nou născutul pleca în maximum 5 zile de la spital iar certificatul era eliberat  în maximum 30 de zile. “, a spus managerul Claudiu Dumitrescu.

 Președintele CJ, Alexandru Oprea  a ținut să sublinieze faptul că această investiție este rezultatul bunelor relații de colaborare dintre Primăria Târgoviște, CJ și Spitalul Județean de Urgență Târgoviște:  “Este încă o dovadă a bunelor  relații de colaborare, existente între Primăria Târgoviște și CJ precum și o instituție subordonată CJ . Este salutară această inițiativă. Mai inaugurăm astăzi, la Spitalul Județean  și spitalizarea de o zi . „, a declarat președintele CJ, Alexandru Oprea

Reprezentanţii municipalităţii se aşteaptă ca după mutarea Biroului de înregistrare naşteri la Maternitate numărul copiilor nedeclaraţi să scadă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.