Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. A fost inaugurat Compartimentul  pentru spitalizare de o zi în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Autor:

Data: 5 mai 2017, 13:49

  •  
  •  
  •  

De astăzi, dâmbovițenii pot beneficia și de spitalizare de o zi în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Spațiul destinat spitalizării de o zi se află  în clădirea de lângă UPU Târgoviște și are în componență nouă  paturi.

Ce înseamnă practic aceste internări de zi, a  explicat  directorulde îngrijiri medicale, Rodica  Nicolae. Înseamnă îngrijiri medicale care se acordă în interval de 12 ore, fără a include serviciile de masă şi cazare.

Deci, pur şi simplu investigaţii, analize, plus/minus medicaţie, în funcţie de specialitate şi atât, dar în limita a 12 ore. În situaţia în care se constată ca necesită a primi îngrijire continuă, atunci există legal posibilitatea de trecere din spitalizare de zi în spitalizare continuă, cu condiţia să se facă în aceeaşi zi. Diferă de la o categorie de servicii la alta.

Fondurile alocate acestui servicii medicale incluse în spitalizarea de zi sunt mult mai consistente decât în anii trecuţi.

Printre serviciile medicale spitaliceşti de care beneficiază asiguraţii în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, alături de spitalizarea continuă, se numără acum  şi spitalizarea în regim de o zi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.