Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. După zeci de ani de așteptare, iată că în maximum două săptămâni, în cartierul Priseaca se va turna primul strat de asfalt pe străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței

Autor:

Data: 3 mai 2017, 10:24

  •  
  •  
  •  

După zeci de ani de așteptare, iată că  în maximum două săptămâni,   în cartierul Priseaca se va turna primul strat de asfalt pe străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței.Lucrările pentru asfaltarea celor trei kilometri de străzi din Cartierul Priseaca,  fac  obiectul proiectului  ce se realizează în asociere  Primăria Târgoviște și Consiliul Judeţean Dâmboviţa.  Este unul dintre proiectele esențiale ale municipiului Targoviste.

Primarul Cristian Stan, viceprimarii Cătălin Rădulescu și Monica Ilie au făcut o vizită de lucru  pe șantierul  de la Priseaca. Acum se lucrează  la balastarea străzilor Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței.

Valoarea proiectului  este 1,9 milioane lei iar perioada de execuție este 12 luni.

In paralel, tot în Priseaca, se va derula un proiect de realizare și de extindere a rețelei de canalizare și distributie a apei pe străzile Teilor, Prisecii, Plantelor, Padurii și Crângului.

O altă investiție care vizează Priseaca se află la acest moment în faza de proiectare, are ca obiect 4 km de drum și lucrările vor debuta cel mai târziu în toamna acestui an, vizate fiind strazile Soarelui (dreapta si după intersecția cu Prisecii), diferenta ramasă de executat din Dâmboviței și Prisecii precum și străzile Infrățirii, Stupilor, Teilor și Oilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.