Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele CJ, Alexandru Oprea, delegația CJ și delegația Crucii Roșii Dâmbovița au distribuit daruri familiilor din raionul Stefan Vodă-Republica Moldova

Autor:

Data: 28 aprilie 2017, 9:45

  •  
  •  
  •  

În aceste zile, o delegație a Crucii Roșii Dâmbovița  și o delegație a CJ Dâmbovița, condusă de președintele Alexandru Oprea, se află în vizită de lucru în Republica Moldova, raioanele Stefan Vodă și  Ialoveni. Vizita autorităților  județene  dâmbovițene are ca scop principal o acțiune umanitară, distribuirea a 550 de pachete  cu alimente și alte produse pentru familiile din Ștefan Vodă și Ialoveni.

Delegația Crucii Roșii Dâmbovița  s-a întâlnit cu Nicolae Molozea, președintele raionului  Ștefan Vodă

În cursul dimineții  de joi, transportul umanitar organizat de Crucea Roșie Dâmbovița și Consiliul județean Dâmbovița a ajuns la Ștefan Vodă. Convoiul condus de Gheorghe Popescu, directorul Crucii Roșii Dâmbovița  a fost întâmpinat  de către Vasile Gherman, vicepreședintele raionului Stefan Vodă , Tatiana Bostan, șef adjunct DASPF și Mariana Haret, șef Centru de Sănătate Ștefan Vodă.

Cele 150 de pachete cu alimente de bază (15 kg fiecare), pachete cu obiecte de igienă au fost descărcate și depozitate în sediu  Direcției pentru Asistență Socială și Protecția Familiei de către delegația Crucii  Roșii Dâmbovița și angajații direcției.

Delegația Crucii Roșii Dâmbovița  s-a întâlnit  și  cu Nicolae Molozea, președintele raionului  Ștefan Vodă care a adresat mulțumiri Crucii Roșii Dâmbovița și Consiliului Județean Dâmbovița pentru susținere și ajutorul acordat. Președintele raionului a punctat că s-au stabilit relații de înfrățire și colaborare cu Consiliul Județean Dâmbovița foarte bune, drept dovadă fiind reabilitarea Liceului Teoretic  „Ștefan Vodă” cu susținerea financiară a CJ Dâmbovița.

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea a ajuns în Republica Moldova

Joi după-amiază, a ajuns în Republica Moldova  președintele CJ , Alexandru Oprea și delegația CJ ce are în componență  pe Alin Manole, vicepreşedinte  Consiliul Judeţean Dâmboviţa , Jean Popescu- consilier judeţean, Florian Dan Georgescu- consilier judeţean, Valeriu Fulga- consilier judeţean, Maria StoianMusteaţă- Serviciul Achiziţii Publice de Lucrări şi Servicii din cadrul CJ, Alice Maria Stan- şef Serviciul Juridic, Contencios, Coord.Autorit. Locale, Executări Silite, Aura Păuşanconsilier Biroul Comunicare, Relaţii Externe,Ionuț Lăscai-managerul Centrul Județean de cultura Dâmbovița și cei doi șoferi Aurel Sîrboiu și Gheorghiţă Diaconu. Președintele CJ, Alexandru Oprea a fost primit  de Nicolae Molozea, președintele raionului  Ștefan Vodă.Totodată, în cadrul aceleiaşi acţiuni, s-a donat suma de 4.500 lei din fondurile alocate din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa pe anul 2017 Societăţii Naţionale de Cruce Roşie-Filiala Dâmboviţa, în vederea achiziţionării de lapte praf necesar unui număr de 56 copii din familii foarte sărace din Raionul Ştefan Vodă – Republica Moldova.

De asemenea, prin invitaţia nr. 8790/04.04.2017 a preşedintelui Consiliului Raional Ştefan Vodă, delegaţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost invitată şi la o vizită de lucru la obiectivul de investiţii „Reparaţie capitală şi dotare tehnică a Liceului Teoretic Ştefan Vodă” din oraşul Ştefan Vodă, Republica Moldova, urmare a acordului cadru de finanțare a proiectului, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr. 158/19.05.2016.

 Astăzi,oficialii județului Dâmbovița sunt în Raionul Ialoveni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.