Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Rectificare de buget la Pucioasa: 513.000 lei pentru amenajare locuri de joacă, coșuri noi de gunoi, asfaltări, canalizare pluvială pe strada Morilor și alte investiții

Autor:

Data: 28 aprilie 2017, 13:13

  •  
  •  
  •  

La Pucioasa a avut loc prima rectificare de buget din acest an, în valoare de 513.000 lei. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Pucioasa s-a regăsit și proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2017.

Este vorba de suma de 513.000 lei ce va folosită pentru realizarea unor investiții importante pentru orașul Pucioasa. Aciziționarea unor coșuri noi de gunoi, amenajare locuri de joacă noi, asfaltări și multe altele. Trebuie să menționăm faptul că a fost o abținere din partea consilierului PNL, Ionuț Budoiu la acest proiect privind rectificarea bugetului local pe anul 2017, cu suma de 513.000 lei.

Cu suma de 8.000 lei vor fi recondiționate coșurile de gunoi dar totodată se vor achiziționa și alte coșuri de gunoi noi în valoare de 50.000 lei ce vor fi amplasate în zona central a orașului.

Prin această rectificare au fost alocați bani, 200.000 de lei și pentru lucrări de asfaltare și reparații în zona centrală, parcări blocuri, str. Horia Cloșca și Crișan, Ana Ipătescu, 8 Martie, Mărășești,Zorele și Sergent Erou Nicolae Marius. Se vor achiziționa și oglinzi rutiere în valoare de 6000 de lei.

Suma de 40.000 de lei a fost alocată pentru proiectare DALI -Grădinița nr.1 Pucioasa. Este nevoie de realizarea DALI- Documentația de avizare alucrărilor de intervenție la această unitate scolară având în vedere depunerea unui proiect cu finanțare pe POR 2014-2020, ce vizează acest obiectiv/

Administrația de la Pucioasa are în vedere realizarea a șase locuri de joacă noi pentru care a fost alocată suma de 60.000 de lei, Vor fi împrejmuite și locurile de joacă existente, valoarea lucrărilor ridicându-se la suma de 18.000 lei.

Suma de 40.000 de lei a fost alocată pentru proiectare DALI-Piața Cartaxo . Este nevoie de realizarea DALI- Documentația de avizare alucrărilor de în vedere că a fost depus un proiect cu finanțare pePNDL 2, ce vizează reabilitarea și modernizarea pieței.

Se va realiza și Planul de mobilitate urbană, o investiție de 46.000 de lei și necesară pentru finalizarea Planului Urbanistic General al orașului Pucioasa.

După cum știm, admnistrația orațului Pucioasa vrea să realizeze o zonă de agrement-zona Moțăianca și pentru a putea beneficia de finanțare nerambursabilă în baza unui proiect ce urmează a fi depus, trebuie realizat PUZ pentru Amenajare zona Moțăianca. Banii sunt asigurați prin această rectificare-20.000 de lei.
S-au alocat bani și pentru realizarea canalizării pluviale pe strada Morilor, investiție în valoare de 10.000 de lei .

Nu în ultimul rând a fost alocată suma de 15.000 lei pentru realizarea investiției privind aducerea la cote a căminelor de pe carosabil pe strada Florin Popescu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.