Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Președintele OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia: Guvernarea PSD îndreptă inechitățile  din domeniul salarizării  

Autor:

Data: 28 aprilie 2017, 14:00

  •  
  •  
  •  

 

Proiectul de lege prin care salariile primarilor, viceprimarilor și președinților și vicepreședinților de consilii județene, vor crește cu 30% a fost aprobat de Parlament şi ajunge la promulgare. Practic, de luna viitoare, primarii și viceprimarii, dar și președinții și vicepreședinții de consilii județene vor încasa cu 30% mai mult decât în prezent.  

Președintele OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia-vicepreședinte CJ Dâmbovița a făcut câteva precizări legate  de modificarea legislativă a OUG 9/2017, în sensul majorării cu 30% a indemnizațiilor primarilor, viceprimarilor, președinților și vicepreședinților de consilii județene: “Camerei Deputaților, în calitate de cameră decizională  a aprobat modificarea OUG 9/2017, în sensul majorării cu 30% a indemnizațiilor primarilor, viceprimarilor, președinților și vicepreședinților de consilii județene. Este în opinia mea, un gest de reparație pentru cei care au fost aleși de cetățeni  să conducă destinele comunităților locale.  Pentru o guvernare locală eficientă este nevoie  ca atât aleșii, cât și funcționarii  publici  să fie recompensați  conform competențelor și, mai ales, responsabilităților  pe care le au.

Guvernarea PSD a înteles acest lucru și a acționat  atât prin această modificare legislativă, cât și prin proiectul  legii salarizării unitare  care va îndrepta inechitățile  din domeniul salarizării.”, a declarat Claudia Gilia.

Președintele OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia-vicepreședinte CJ Dâmbovița, a mai spus că pentru o guvernare locală eficientă este nevoie  ca atât aleșii, cât și funcționarii  publici  să fie recompensați  conform competențelor și responsabilităților  pe care le au.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.