JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Extinderea rețelei de canalizare și a rețelei de apă  pe strada Sârbilor, Bransamente II în municipiul Târgoviște

Autor:

Data: 28 aprilie 2017, 8:30

 Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici  pentru investiția “Extinderea rețelei de canalizare și a rețelei de distribuție  apă  pe strada Sârbilor, Bransamente II în municipiul Târgoviște”.

Durata de realizare a acestei investiții este de  aproximativ 24 de luni și prevede  realizarea a 25 de  branșamente la rețeau de canalizare și 25 de branșamente la rețeau de apă. Valoarea totală a investiției  este de 66.319 lei cu TVA inclus și finanțarea se va realiza din bugetul local.

Acest proiect  face parte  din dezvoltarea municipiului Târgoviște. Strada Sârbilor face parte din Cartierul Matei Voievod al municipiul Târgovişte  care  a fost cuprins într-un apmplu process de modernizare.

De peste 40 de ani în cartierul de sârbi al municipiului reşedinţă de judeţ nu s-a intervenit, lucru ce i s-a părut revoltător primarului Cristian Stan, care a decis să ia atitudine şi să intervină radical asupra infrastructurii rutiere din această zonă extrem de importantă a oraşului.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google