Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Excelența Sa Victor R. Carazo, Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, în vizită la Universitatea Valahia

Autor:

Data: 28 aprilie 2017, 17:46

  •  
  •  
  •  

Excelența Sa Victor R. Carazo, Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, a fost prezent astăzi, 28 aprilie 2017, în Campusul Universității Valahia din Târgoviște pentru a participa la deschiderea Catedrei Onorifice „Simon Bolivar”. 

Alături de Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, doamna Claudia Gilia, la eveniment au participat: prorectorii Universității Valahia – prof. univ. dr. Gabriela Teodorescu și conf. univ. dr. Laura Gorghiu, Președintele Senatului Universitar – prof. univ. dr. Constantin Pehoiu, Ion Hotinceanu – președintele Asociației de Prietenie România – Venezuela „Simon Bolivar” (Târgoviște), cadre universitare și numeroși studenți.
În deschiderea evenimentului, Excelența Sa Victor R. Carazo a prezentat lucrarea „Introducere în viața eliberatorului Simon Bolivar”, prezentare completată cu imagini reprezentative din viața celui care a contribuit la independența Venezuelei și a altor state din America Latină.
Importanța moștenirii politice în țările Americii Latine a lui Simon Bolivar a fost subliniată și în prezentarea „Simon Bolivar, eliberatorul Americii Latine”, susținută de conf. univ. dr. Iulian Oncescu din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște.
În mesajul său, Claudia Gilia, Vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a subliniat că evenimentul de astăzi vine să consolideze o construcție de mult începută, relațiile diplomatice dintre România și Venezuela datând de câteva decenii.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.