Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

De 1 Mai, Complexul Turistic de Natație și  Primăria Municipiului Târgoviște le-au pregătit  târgoviștenilor o alternativă de petrecere a timpului liber

Autor:

Data: 27 aprilie 2017, 13:37

  •  
  •  
  •  

De 1 Mai, târgoviștenii  care nu vor alege să facă o escapadă la munte sau la mare, pot opta pentru  o zi de distracție la Complexul Turistic de Natație  care găzduiește o serie de evenimente organizate  dePrimăria  Târgoviște.

Complexul Turistic de Natație și  Primăria Municipiului Târgoviște le-au pregătit  târgoviștenilor o alternativă de petrecere a timpului liber pe 1 Mai: concurs de înnot, meciuri de baschet persoane cu dizabilități, meci demonstrativ CSM-CSȘ, un meci de baschet fete, un meci de baschet masculin, program de aerobic, kangoo jumps și  jocuri pentru copii.

Nu vor lipsi din program spectacolele artistice susținute   de grădinițe și școli din municipiul Târgoviște. Seara se va încheia cu un recital susținut de Anda Adam: „1 Mai este o zi de sărbătoare, o zi în care Complexul Turistic de Natație, Primăria Municipiului Târgoviște oferă târgoviștenilor o alternativă de petrecere a timpului liber.

 Va fi un program complet, va fi un program care va debuta la 10 dimineața, vom avea un concurs de înnot, după aceea vom avea meciuri de baschet persoane cu dizabilități, un meci demonstrativ CSM-CSȘ, un meci de baschet fete, un meci de baschet masculin, de asemenea vom avea un program de aerobic, unul de kangoo jumps, vor fi jocuri pentru copii.

De asemenea vom avea pe tot parcursul zilei diferite acțiuni prin care ne vom adresa atât copiilor, cât și adulților. Vom avea un turneu de fotbal dedicat copiilor născuți în 2007 sau mai mici, un turneu de fotbal la care vor participa cinci echipe din Târgoviște, Găești și Moreni, iar după-amiază vom avea un concert, inițial va fi un program artistic susținut de grădinițe și școli din municipiul Târgoviște, după aceea vom avea începând cu orele 18:00 un recital Anda Adam.

 Vor fi câteva ore agreabile, vor fi implicate toate facilitățile pe care Complexul Turistic de Natație le oferă, de la concursul de înnot, la meciurile de baschet, de tenis, turneu de minifotbal, concert, este pentru prima dată când se organizează la Complexul Turistic de Natație ziua de 1 Mai și eu sper să fie o alternativă foarte bună pentru târgovișteni, cu un program variat dedicat tuturor vârstelor și preferințelor. ”, a declarat primarul Cristian Stan

 Pe 2 Mai, Complexul Turistic de Natație  găzduiește un turneu de fotbal

“ Și pe 2 Mai la Complexul Turistic de Natație vom avea activitate, debutează un turneu de fotbal, un turneu dedicat liceelor din Târgoviște, turneul va continua cu o competiție dedicată școlilor generale din Târgoviște, clasele I-IV și după aceea o competiție dedicată școlilor generale din Târgoviște, clasele V-VIII. Intrarea va fi gratuită, iar la meciul de baschet demonstrativ vor fi prezente și câteva jucătoare de la Clubul Sportiv Municipal”, a mai afirmat primarul Cristian Stan

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.