Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Claudia Gilia: Spitalul Județean de Urgență Târgoviște se află pe lista aprobată de Ministerul Sănătății pentru  proiecte cu finanțare pe Axa 8.1 prin POR 2014-2020

Autor:

Data: 27 aprilie 2017, 18:09

  •  
  •  
  •  

Vicepreședintele  CJ Dâmbovița, Claudia Gilia- președinte OFSD Dâmbovița,  a dat o veste extrem de importantă  pentru  Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.  Concret, CJ Dâmbovița va pregăti un proiect  privind  reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea UPU Târgoviște  dar și reabilitarea Helioportului.

Proiectul va fi depus pe  Axa 8.1 “Creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate” din Programul Operațional Regional 2014-2020.

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște se găsește  printre cele 35 de spitale din țară, potențial eligibile în cadrul Axei prioritare 8 “Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale”, Obiectivului strategic 8.1 “Creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate” din Programul Operațional Regional 2014-2020:

O veste bună pentru dâmbovițeni, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște se află pe lista aprobată de Ministerul Sănătății, fiind eligibil pentru reabilitare, modernizare, extindere, dotare și  inclusiv reabilitarea platformei Heliport. CJ Dâmbovița  va elabora proiectul imediat după publicarea ghidului de finanțare. Conducerea CJ  a făcut multiple demersuri de- a lungul timpului pentru  obținerea de fonduri pentru  modernizarea unităților sanitare din județul Dâmbovița. Guvernul Grindeanu a înțeles pe deplin necesitatea asigurării unor servicii medicale  de calitate cetățenilor. “, a declarat vicepreședinte CJ, Claudia Gilia.

Ministerul Sănătății deja a emis  ORDIN privind aprobarea Listei cuprinzând unitățile de primiri urgenţe(UPU)/ UPU aparținând spitalelor de copii care formează unități funcționale regionale de urgență sau care fac parte din componenta de interes strategic a reţelelor regionale de unităţi spitaliceşti de urgenţă potențial eligibile în cadrul Axei prioritare 8 “Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale”.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.