Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

130 de camera video vor fi montate la nivelul municipiului Târgoviște

Autor:

Data: 27 aprilie 2017, 18:41

Consiliul Local Municipal Târgoviște s-a reunit în ședință ordinară. În unanimitate a fost votat proiectul de hotărâre privind  aprobarea Notei conceptuale și a Temei de proiectare  pentru obiectivul: “Realizare sistem de monitorizare video în municipiul Târgoviște” .

Realizarea acestui obiectiv de investiție este determinată de  existența zonelor  de interes de la nivelul municipiului Târgoviste fără monitorizare video permanent, aspect reflectat în statisticile poliției privind infracționalitatea.

Prin realizarea acestei investiții, în municipiul Târgoviște  vor fi montate 130 de camera video, fiecare prevăzută cu  cutii convertor,  50 de stâlpi  pentru amplasarea camerelor, aproximativ 70 km de fibră optică necesară transmiterii imaginilor către Dispecerat care și el la rândul lui va fi dotat corespunzător.Valoarea estimată a cheltuielilor pentru punerea în aplicare a acestui obiectiv investiţional este de 1.070.000 lei, din care documentaţiile tehnice, respectiv studiu de fezabilitate, proiect tehnic, reprezintă 70.000 lei. Sursa de finanțare a investiției  va fi bugetul local.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google