Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO. Loc de joacă ultramodern și Fitness gratuit în zona Pieței Select din municipiul Târgoviște

Autor:

Data: 26 aprilie 2017, 11:39

  •  
  •  
  •  
  •  

În microraionul VI al municipiului Târgoviște, zona Pieței Select, de astăzi,  a fost dat în folosință un nou loc de joacă ultramodern. Cu bani exclusiv de la bugetul local şi cu societăţile din subordine, Primăria Târgovişte a amenajat un nou loc de joacă, modern şi încadrat în toate standardeleeuropene, în  zona Pieței Select. Pe lângă echipamente de joacă destinate copiilor  se găsesc și echipamente de fitness ce pot fi utilizate de adulți. Aceste echipamente sunt la dispoziţia cetăţenilor gratuit, zi şi noapte, în orice anotimp. Prin urmare, cei care vor să facă puţină mişcare în timp ce îşi supraveghează copiii pot merge în spaţiul special amenajat în zona Pieței Select.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu precum și directoriii din subordinea  Primăriei Târgoviște au făcut o vizită de lucru la noul loc de joacă dat în folosință : „Este un nou loc de joacă amenajat de administrația ublică locală în municipiul Târgoviște, este vorba și de un loc de joacă pentru copii, dar în același timp sunt și aparate de fitness pentru adulți.

 Această locație s-a schimbat radical, era practic un spațiu care era impracticabil, un spațiu insalubru, iar în acest moment arată foarte bine. S-au făcut lucrări ample de amenajare, cu schimbarea suprafeței, cu aparate de fitness, cu iluminta public, spațiu verde refăcut, amenajare trotuare, s-au montat bănci, coșuri de gunoi… Este un spațiu care spun eu că răspunde cerințelor pe care târgoviștenii le au în legătură cu asemenea locuri de joacă.

Aș mai menționa faptul că administrația publică locală târgovișteană nu se oprește aici, este numai primul pas din ceea ce vrem noi să realizăm în acest an, până în toamnă și anume cele 13 locuri de joacă din municipiul Târgoviște, respectiv șase  în microraionul VI, dar și în microraioanele XI, XII, în Aleea Trandafirilor, Cartierul CFR, micro III și pe Calea București. În total sunt 13 locuri noi de joacă, locuri care vor arăta foarte bine și vor schimba oferta pe care administrația publică locală o face părinților și copiilor din municipiul Târgoviște și nu numai, ci și adulților care vor să utilizeze aceste aparate de fitness în aer liber. Eu cred că acest loc de joacă este poate cel mai modern loc de joacă din municipiul Târgoviște, diferența față de celelalte locuri de joacă pe care le vom realiza este faptul că acolo vom avea și sistem de supraveghere video și va fi un proiect care va ridica foarte mult standardul la nivelul municipiului Târgoviște pe această zonă.

Valoarea investiției este de aproximativ 140.000 lei. Valoarea tuturor celor 13 locuri de joacă este undeva la 1,8 milioane lei. Sursa de finanțare o reprezintă bugetul local. Încercăm să amenajăm toate locurile de joacă cu aparate de fitness. Vom începe, spre exemplu, locul de joacă de la Piața Vlad Țepeș din micro XI, unde este un număr foarte mare de beneficiari. În micro VI urmează să se mai realizeze un loc de joacă în spatele blocurilor 72-73, lângă Tipografie, pe Transilvaniei, în spatele blocului ANL de la Polivalentă. Eu cred că undeva în toamna acestui an reușim să le finalizăm pe toate 13 și vom face și câteva mici intervenții la câteva locuri de joacă din microraionul IX și micro IV, dar și în alte locuri de joacă din municipiu”, a declarat primarul Cristian Stan

Prezent la inaugurare, primarul municipiului, Cristian Stan a dezvăluit planurile importante ale administraţiei pentru realizarea următoarelor 13 locuri de joacă în diferite cartiere ale municipiului Târgoviște.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.