JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Grădinița nr.16 din Târgoviște a intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare

Autor:

Data: 20 aprilie 2017, 13:38

De luni, 24 aprilie 2017, încep lucrările de reabilitare și modernizare la Grădinița nr.16 din Târgoviște. Valoarea proiectului privind reabilitarea și modernizarea unității de învățământ  este de 706.000 lei și se realizează prin PNDL 1. Primarul Cristian Stan a semnat deja ordinul de începere a lucrărilor. Termenul de execuție   este de 5 luni.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, șefi ai direcțiilor  subordonate  Primăriei  Târgoviște alături de directorul grădiniței, Mariana Leafu  au susținut o conferință de presă : “Luni va demara acest proiect privind reabilitarea și modernizarea Grădiniţei  nr. 16, unde cu mici excepții de vreo 37 de ani nu s-a intervenit  susținut. Proiectul are două componente: un rest de executat pe un proiect  demarat în urmă cu câtiva ani  și care vizează înlocuirea tâmplariei interioare existente din lemn – usi interioare cu tamplarie din PVC cu geam termorezistent,  pardoseli noi , instalații sanitare  plus lucrări noi care au în vedere  termoizolația exterioară, izolația planșeului,  scări de evacuare ,acoperiș . Se va schimba destul  de mult infrastructura la această unitate. Valoarea lucrărilor este 706.000 lei, lucrări finanțate  prin PNDL 1. Lucrările vor începe luni iar ordinul de începere a lucrărilor va fi dat astăzi. Termenul de execuție este de cinci luni.” , a afirmat primarul Cristian Stan.

Prin acest proiect, se propun soluţii optime de îmbunătăţire a confortului interior, cât și soluţii de modernizare a celor existente.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google