Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Conducere nouă la Spitalul Orășenesc  Pucioasa: juristul Adriana Ancuta, manager interimar și doctorul Daniel Cioroba, director medical interimar

Autor:

Data: 20 aprilie 2017, 9:09

  •  
  •  
  •  

Spitalul Orășenesc Pucioasa are o nouă conducere, juristul Adriana Ancuta, manager interimar și doctorul Daniel Cioroba, director medical interimar. Pe data de 18 aprilie, a expirat Contractul de management al doamnei doctor Cecilia Ionescu, prin urmare edilul orașului Pucioasa a decis să producă o schimbare și la Spitalul Pucioasa, numind o nouă conducere interimară.Edilul Constantin Ana a mai ținut să puncteze  că Primăria Pucioasa are ca prioritate modernizarea unității spitalicești și creșterea  standardelor de calitate  la serviciile medicale: “ Saptamana mare a trecut, la fel si sărbătorile Pascale. Si simt nevoia, de fapt, am obligația să vă aduc la cunostinta câteva lucruri foarte importante.

Începem cu Spitalul Orășenesc Pucioasa, unde ieri, 18.04. 2017, a expirat Contractul de management al doamnei doctor Cecilia Ionescu si unde am decis ca, începând de astăzi, sa avem o nouă conducere, formată din dna jurist Ancuta Adriana, manager interimar si dl. doctor Cioroba Daniel, director medical interimar.

Le multumesc pentru faptul că au acceptat aceasta provocare si sunt sigur ca, împreună, vom produce acea emulație ce va readuce Spitaulul orășenesc Pucioasa în atenția medicilor de care avem atat de mare nevoie!!!

În condițiile în care Primaria Pucioasa are ca prioritate sprijinirea Spitalului, având pregătit un proiect european pe AXA 3 – reabilitare termica, un altul pe AXA 8 – centrul primiri urgențe si ambulatoriu, un proiect depus la MDRAP pentru o dotare la ultimele standarde a tuturor sectiilor ale acestui Spital, pregătind construcția unui bloc prin ANL doar pentru cadrele medicale, sunt încrezător în șansele noastre de a avea un Spital asa cum noi toti ni-l dorim si ni-l imaginam!!!”, a afirmat primarul Constantin Ana

Spitalul Orăsenesc PUCIOASA este spital general cu 270 paturi ce deserveşte zona de nord a judeţului cu o populaţie de cca 70.000 locuitori, incluzând 2 oraşe – Pucioasa, Fieni şi 10 comune arondate. Oraşul este staţiune balneoclimaterică determinând un aflux crescut de pacienţi cu afecţiuni reumatologice şi afecţiuni psihice datorită climatului temperat cu efect sedativ. Este al doilea spital din judeţ ca mărime, importanţă şi volum de activitate. Fiind situat într-o zonă strategică (subcarpatică) este considerat spital ZI (de zonă interioară – în caz de calamităţi, război).

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.