Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

 Bugetul și investițiile orașului Fieni țin cont de  cerințele  comunității. VIDEO

Autor:

Data: 18 aprilie 2017, 21:07

  •  
  •  
  •  

Principiile care stau la baza activității Primăriei Fieni  condusă  de  primarul Iulian Tătulescu și viceprimarul Gheorghe  Secăreanu sunt seriozitatea cu care tratează activitatea administrativă,  menținerea echilibrului financiar, reducerea datoriilor, eliminarea riscurilor financiare, cheltuirea judicioasă a banilor publici, dirijarea resurselor financiare acolo unde este mai multă nevoie, transparența activității , deschiderea către cetățeni, atragerea și încurajarea investițiilor și dezvoltarea orașului , asigurarea de servicii publice de calitate și prin toate aceste elemente creșterea calității vieții locuitorilor orașului Fieni: Am încercat  să mă adaptez la cerințele comunității. În al doilea rând mi –am luat un angajament electoral  și sunt în grafic cu tot ceea ce mi-am propus. Mă așteptam să am mai mulți bani la buget dar dat fiind faptul  că au fost creșterile  salariale  și anumite datorii de anul trecut pe proiecte  aflate în implementate, banii sunt mai puțini pentru dezvoltare dar sper să compensenz prin proiectele pe care le-am depus. “, a spus primarul Iulian Tătulescu  

 Edilii de la Fieni  sunt de păre că prin unirea eforturilor , prin parteneriat administrativ vor putea dezvolta orașul Fieni, vor atrage în perioada următoare fondurile europene și guvernamentale și vor  crește calitatea vieții locuitorilor comunității. Au fost depuse cinci proiecte pe PNDL 2:

Am depus cinci proiecte.  Vorbim de de proiectul ce vizează  reabilitarea rețelei de apă în cartierul Berevoiești, reabilitare drumuri în lungime de 21 de km, proiect ce se va derula în două faze, branșamente la rețeaua de apă pe artera principală și reabilitarea Școlii Generale “Diaconu Coresi”. a mai afirmat primarul Iulian Tătulescu.

Doar în echipă  se poate realiza performanța administrativă așteptată de cetățeni. Administrația de la Fieni  crede în potențialul orașului, crede că poate  genera mai multă dezvoltare și crede în capacitatea  locuitorilor de a funcționa și mai bine ca o comunitate locală închegată, puternică.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.