Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte se luptă cu criza de medici și cu proasta comunicare între asistenți și aparținători

Autor:

Data: 13 aprilie 2017, 23:50

  •  
  •  
  •  

După cum știm Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte se confruntă cu o criză acută de personal privind  asistenţa medicală de specialitate- medici.  Astfel,  atragerea medicilor către  Spitalul Județean de Urgență Târgoviște  râmâne o prioritate pe agenda echipei manageriale, lucru confirmat  și de dr. Claudiu Dumitrescu, managerul unității spitalicești.

 Probleme cu comunicarea la UPU

În afara crizei de medici, managerul dr. Claudiu Dumitrescu  a mai identificat, în urma unor controale efectuate personal în spital, și   probleme legate de comunicarea  dintre asistenții  de la UPU Târgoviște și  aparținătorii  pacienților.  Managerul a spus că va pune mare accent  pe îmbunătățirea  comunicării  între asistenți și aparţinătorii  pacienților.

 Toate aceste  aspecte au fost punctate în cadrul unei conferințe de presă susținută de conducerea  Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Au fost prezenți și președintele CJ, Alexandru  Oprea și vicepreședinții  Claudia Gilia și Alin Manole.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.