ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crucea Roșie Dâmbovița  este în permanență angrenată în activități  educative și sociale

Autor:

Data: 13 aprilie 2017, 17:19

Conducerea Crucii Roșii Dâmbovița a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a făcut un scurt bilanț al activității desfășurate de la începutul anului și până în prezent. Inspectorul Raul Pavelescu  a prezentat  rezultatele fazelor  zonale și județene ale concursului „Sanitarii Pricepuți”: În perioada 27.03-11.04.2017 s-au desfășurat în județul Dâmbovița fazele zonale și județene ale a concursului „Sanitarii Pricepuți” – singurul concurs pentru sănătate și prim ajutor de bază ce se desfăşoară în școlile din România de 55 de ani fără întrerupere.

Reprezentantul județului Dâmbovița la faza națională a concursului va fi echipajul Școlii Gimnaziale “Coresi” Târgoviște care o ocupat locul I la faza județeană.

 

Clasament Gimnaziu:

Locul I- Școala Coresi Tgv

Locul II- Școala Comisani Lazuri

Locul III – Școala Dârza Crevedia.”, a afirmat inspectorul Raul Pavelescu.

Inspectorul Raul Pavelescu a ținut  să precizeze că Crucea Roșie Română – Filiala Dâmbovița organizează  și cursuri de prim ajutor în baza Legii 139/1995 cu completările 524/2004 și 36/2007.

Cursurile sunt obligatorii pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare și se desfașoară conform Legii nr. 319 din 14 iulie 2006 a securității și sănătății în muncă, articolele 10 și 11. Începand cu luna septembrie 2012, cursurile de prim ajutor ale Crucii Roșii Române sunt recunoscute la nivel european conform Centrului European de Referință pentru Prim Ajutor (EFAC). Cursurile sunt sustinute de formatori autorizați.

Cu ocazia sărbătorilor Pascale au fost distribuite pachete (dulciuri) pentru persoanele defavorizate din centrele sociale – circa 500 de beneficiari, cu sprijinul Sediului Central al CRR.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google