Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmbovița împlinește  25 de ani de activitate

Autor:

Data: 13 aprilie 2017, 16:38

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmbovița sărbătoreşte pe data de 16 aprilie, 25 de ani de la înfiinţare.  În cadrul unei conferințe de presă susținută de președintele CJ, Alexandru Oprea și vicepreședinții Claudia Gilia și Alin Manole, s-a subliniat importanța zilei de 16 aprilie 1992, dată la care a fost înființat CJ Dâmbovița:

„Pe 16 aprilie, Consiliul Județean Dâmbovița împlinește 25 de ani de la înființare. După organizarea alegerilor din 20 mai 1990, după formarea Parlamentului României, acest for reprezentativ adopta în anul 1991 legea administrației publice locale prin care se reînființau Consiliile Județene. Primul Consiliu Județean constituit în baza noii legi a fost înființat în data de 16 aprilie 1992. Deci, în ziua de Paște, Consiliul Județean Dâmbovița împlinește 25 de ani de existență. Încă de la constituirea sa Consiliul Județean a funcționat într-o dublă calitate, de autoritate a administrației publice locale investită cu gestionarea intereselor colectivității, dar și de autoritate a statului componentă a puterii executive care realizează în virtutea unui mandat național activități statale de interes național. Aceste două atribuții cumulate îi conferă Consiliului Județean rolul ce i se cuvine în activitatea economico-socială, națională și județeană. Cu acest prilej doresc să aduc o firească recunoștiință și apreciere muncii pe care foștii lideri ai județului au realizat-o în fruntea acestei instituții. Pentru întreaga lor activitate, pentru implicarea lor în viața publică, pentru devotamentul lor în slujba interesului public le mulțumesc și doresc să-i asigur pe dâmbovițeni că alături de echipa de conducere a instituției și colegii din aparatul propriu vom continua proiectele de dezvoltare a comunității noastre”, a afirmat președintele CJ, Alexandru Oprea

  Președintele CJ, Alexandru Oprea  cu acest prilej i-a asigurat pe dâmbovițeni că alături de echipa de conducere a instituției și colegii din aparatul propriu va  continua proiectele de dezvoltare a județului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.