Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

CJ Dâmbovița  a  emis autorizația de construcție pentru fabrica de maşini de spălat rufe de la Ulmi

Autor:

Data: 13 aprilie 2017, 21:24

  •  
  •  
  •  

Astăzi, 13.04.2017, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat autorizația privind executarea lucrărilor de construire a noii unități de producție de la Ulmi, aparținând SC ARCTIC SA.

În prima etapă, proiectul vizează atât unitatea în sine, cât și un depozit de produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări pentru autoturisme și mașini de mare tonaj, cabină pentru poartă, clădiri conexe, alei carosabile și pietonale, amenajări peisagere și sistematizare verticală, împrejmuire, branșamente pentru utilități și organizare de șantier.

Lucrările, în valoare totală de 82.867.970 lei, urmează a fi executate în termen de 24 luni de la data emiterii autorizației.

Prin realizarea acestei investiții, SC ARCTIC SA va deveni unul dintre cei mari producători din Europa în domeniul producției de mașini de spălat, iar impactul va fi resimțit la nivel economic și social, în județul nostru urmând a fi create numeroase locuri de muncă.

Întâlnire între conducerea   ARCTIC, autorităţile judeţene şi reprezentanţii Asociaţiei Beysad White Goods Suppliers

La iniţiativa grupului turcesc Arçelik, a avut loc o întâlnire între conducerea societăţii comerciale ARCTIC SA, autorităţile judeţene şi reprezentanţii Asociaţiei Beysad White Goods Suppliers, întâlnire organizată la sediul ARCTIC din oraşul Găeşti. Discuţiile au v
izat dezvoltarea de investiţii în judeţul Dâmboviţa de către această asociaţie, entitate de profil în domeniul producerii de componente pentru produse de uz casnic.

La întâlnire au participat: Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ş. Burak Ozaydemir, preşedintele asociaţiei, Nihat Baiyz, director general al SC ARCTIC SA, Hakan Salca, director de logistică şi aprovizionare al SC ARCTIC SA, Şerban Marian, director de producţie şi tehnologie al SC ARCTIC SA, Irinel Badea, manager de producţie al SC ARCTIC SA, Claudia Gilia şi Alin Manole, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Beysad este o organizație non-guvernamentală turcă, a cărei activitate a început în anul 1993, cu sprijinul și contribuțiile principalilor industriași turci. În vederea dezvoltării producţiei pentru export, este furnizor al Turkish White Appliance Sub Industry, atingând, în prezent, o cifră totală de afaceri de două miliarde de dolari. Din această sumă, 460 de milioane de dolari provin din producţia directă, iar restul de 1,5 miliarde de dolari provin din alte ramuri industriale adiacente. Organizaţia are în prezent 179 membri şi, aproximativ, 30.000 de angajaţi.

Prin activităţile desfăşurate la nivelul asociaţiei, organizaţia Beysad urmăreşte consolidarea şi dezvoltarea sectorului industrial în care activează. În acest sens, sunt organizate periodic vizite de lucru în diferite state partenere, în cadrul cărora sunt supuse analizei posibilităţile de iniţiere a unor noi investiţii.

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa i-a asigurat pe reprezentanţii turci de întreaga susţinere a administraţiei judeţene pentru acest scop, prezentându-le, astfel, locurile disponibile pentru posibile investiţii în parcurile industriale din judeţ.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.