Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Colegiul Național „N. Titulescu” din orașul Pucioasa va fi reabilitat, modernizat și dotat prin  PNDL 2

Autor:

Data: 12 aprilie 2017, 13:34

  •  
  •  
  •  

Administrația orașului Pucioasa și-a dat tot interesul privind realizarea de proiecte ce au ca scop îmbunătățirea condițiilor din unitățile școlare de pe raza orașului. Concret, s-a depus un proiect pe PNDL 2 ce are ca scop  „ Reabilitarea, modernizarea și dotarea Colegiului Național N. Titulescu ” din orașul Pucioasa, județul Dâmbovița. Valoarea proiectului este de 16.291.245 lei/3.618.347 euro (inclusiv TVA). Clădirea Colegiului Național N. Titulescu ” din orașul Pucioasa este în risc seimic 2, deci nu se putea depune proiect  decât pe Programul Național de Dezvoltare Locală. Proiectul cuprinde extindere cu sală de protocol, dotări,  montare panouri fotovoltaice, modernizare grupuri sanitare, reabilitare instalații termice, instalații electrice, sistem de incendiu,refacerea finisajelor exterioare, refacerea finisajelor interioare, pardoseli, tâmplărie exterioară.  În cadrul acestui proiect nu se poate  finanța gardul și sala de sport pentru că nu sunt eligibile.

Primarul Constantin Ana a ținut să menționeze că  lucrările din punct de vedere peisagistic  la Colegiul Național N. Titulescu ” din orașul Pucioasa, se vor face și ele, cel mai probabil în cadrul unui proiect cu finanțare din bugetul local.

 În luna martie, în Consiliul Local Pucioasa au fost aprobați indicatorii tehnico – economici pentru investiția „ Reabilitarea, modernizarea și dotarea Colegiului Național N. Titulescu ” din orașul Pucioasa, județul Dâmbovița, cu 13 voturi PENTRU  și  o ABȚINERE .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.