Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul Cristian Stan și viceprimarul Cătălin Rădulescu au făcut o vizită  de lucru pe șantierul din cartierul Priseaca

Autor:

Data: 10 aprilie 2017, 18:45

  •  
  •  
  •  
  •  

 Străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței din cartierul Priseaca au intrat în pregătire în vederea asfaltării. Vremea bună îi permite constructorului  să lucreze  intens la aceste lucrări de pregătire după care să se treacă la asfaltare. Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan și viceprimarul Cătălin Rădulescu au făcut o vizită  de lucru  pe șantierul din  cartierul Priseaca. Pe 24 martie, s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat  primarul Cristian Stan și președintele CJ, Alexandru Oprea. Firma constructoare este din Aninoasa.: „ Am facut o verificare in teren a lucrarilor din cartierul Priseaca.
Desi in acest moment investitiile sunt la inceput, am incredere ca nu peste mult timp infrastructura in zona va fi imbunatatita radical. 
Lucrarile vizeaza, in prima etapa, strazile Soarelui, Prisecii, Campului si Dambovitei, iar in cea de-a doua etapa, lucrarile vor viza strazile Soarelui (dreapta si de la intersectia cu Prisecii), restul ramas de executat din strazile Dambovitei si Prisecii si strazile Infratirii, Stupilor, Teilor, Oilor.
Tot in Priseaca avem un proiect de extindere si realizare retea de distributie apa si retea de canalizare pe strazile Teilor, Prisecii, Plantelor, Padurii si Crangului.”, a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de socializare.

În prima etapă, aproape 3 km de drum, respectiv strazile Soarelui, Prisecii, Campului si Dambovitei vor face obiectul lucrarilor de reabilitare potrivit acestui proiect, care este finantat in cadrul unei asocieri dintre Primaria Targoviste si Consiliul Judetean Dambovita.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.