Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Este doliu în PSD Dâmbovița! Fostul senator Traian Novolan, fost vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa şi preşedinte de onoare al organizaţiei judeţene, a murit

Autor:

Data: 9 aprilie 2017, 8:53

  •  
  •  
  •  

Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa – a primit cu tristeţe vestea plecării dintre noi a celui ce a fost Traian Novolan.

Născut la 25 februarie 1937,  în Republica Moldova, Traian Novolan şi-a marcat cariera cu profesionalism, echilibru şi dăruire.

Din 1972 până la privatizarea societăţii,  a fost director al Companiei Arctic din Găeşti, fiind recunoscut ca un manager de succes, ceea ce a asigurat atât dezvoltarea economică a judeţului cât şi recunoaşterea naţională şi internaţională a fabricii dâmboviţene.

Senator al Partidului Social Democrat, în mandatele 2000-2004 şi 2004-2008, a condus Comisia economică, industrii şi servicii. De asemenea, a fost vicepreşedinte al PSD- Dâmboviţa şi preşedinte de onoare al organizaţiei judeţene.

Pentru toţi cei care l-au cunoscut, Traian Novolan a însemnat un model de seriozitate, corectitudine şi caracter, dovadă că permanent s-a bucurat de aprecierea şi admiraţia colegilor şi a prietenilor.

Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa – transmite sincere condoleanţe şi gânduri de alinare familiei îndurerate.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

Preşedinte al Partidului Social Democrat Dâmboviţa

Conf. Univ. Dr. Adrian Ţuţuianu

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.