Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În satul Oncești din comuna Voinești, Sărbători Pascale în casă nouă

Autor:

Data: 7 aprilie 2017, 10:14

  •  
  •  
  •  

În comuna dâmbovițeană Voinești, schimbările se văd de la o zi la alta. Infrastructură rutieră modernizată, amenajare de grupuri sanitare în incinta Căminului Cultural Gemenea-Brătuleşti, schimbare învelitoare, reparaţii şi zugrăveli exterioare la Biserica din satul Onceşti,  reprezintă promisiuni onorate de administrația  locală condusă de primarul Gabriel Dănuț Sandu și viceprimarul Claudiu Popa:
Am reușit și la Căminul Cultural din Gemenea-Brătulești, modernizarea și  amenajarea de grupuri sanitare în incinta Căminului Cultural Gemenea-Brătuleşti. Au fost compartimentate patru grupuri sanitare pentru femei, trei pentru bărbaţi şi unul  pentru persoane cu dizabilităţi, plus fosă vidanjabilă cu o capacitate de 3 mc. Valoarea totală a investiţiei este de 40.000 lei, suportată integral din bugetul local și finalizată la 1 martie. “, a afirmat primarul Gabriel Dănuț Sandu

Pe primar și viceprimar  îi gășești  pe şantierele din comună. Locuitorii satului Oncești vor sărbători Învierea Domnului în casă nouă. Potrivit edilului Gabriel Dănuț Sandu, sâmbătă,  8 aprilie se finalizează proiectul “Schimbare învelitoare, reparaţii şi zugrăveli exterioare la Biserica din satul Onceşti”.Investiția  s-a realizat  în baza unei asocieri între Consiliul Local Voinești și Parohia Oncești, cotele de participare fiind 80% – Consiliul Local și 20% – Parohia Oncești :

 “Începând cu 15 februarie, în  asociere cu Parohia din satul Oncești , cotele de participare fiind 80% – Consiliul Local și 20% – Parohia Oncești, am dat ordin de începere a lucrărilor  la investiția privind “Schimbare învelitoare, reparaţii şi zugrăveli exterioare la biserica din satul Onceşti”.   Invelitoarea data de 100 de ani, ploua în biserică  și la pachet am făcut  și reparaţii la pereţii exterior, revopsirea şi zugrăvirea acestora.  Valoarea totală a investiției  este de 100.000 de lei, 80.000 de lei de la bugetul local și 20.000 de lei, contribuția parohiei.  Proiectul va fi finalizat, sâmbătă, 8 aprilie și cu această realizare, Sărbătorile Pascale vor fi pentru locuitorii satului Oncești în casă nouă. “, a mai spus primarul Gabriel Dănuț Sandu

Mesajul  autorităților locale din Voinești   pentru  comunitate, este unul clar și simplu: „Nu uitaţi! NE ŢINEM DE CUVÂNT!”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.