Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Voinești: Șanse mari ca până vineri,14 aprilie, să fie asfalt pe străzile Valea Mare, Țuțuienilor și Valea Teodoreștilor

Autor:

Data: 6 aprilie 2017, 19:19

  •  
  •  
  •  

“Omul sfințește locul!” – atât de multă înțelepciune și adevar există  în această vorbă transmisă din străbuni și simbolizează omul gospodar care transformă  în mod vizibil locul în care  trăiește.

“Omul sfinţeşte locul” este crezul după care  își desfășoară activitatea și admnistrația locală din comuna dâmbovițeană Voinești.Nici bine nu  și-a intrat în drepturi primăvara ,și  la Voinești, autoritățile locale au demarat în forță  lucrările de asfaltare  în satele Gemenea, Brătulești și Voinești. Vorbim de 5,8 km de asfalt pe străzile Valea Mare, Țuțuienilor, Valea Teodoreștilor, Păpușești și strada Bazinului de Apă. Tot în cadrul acestui proiect se vor realiza și 7 km de șanțuri betonate. Investița este finanțată pe OG 28 și  are o valoare de 28.000.000 de miliarde lei vechi.

Primarul Gabriel Dănuț Sandu a spus  că dacă vremea va permite, până  vinerea viitoare , pe trei din cele cinci străzi va fi turnat primul strat de asfalt:

La jumătatea lunii februarie 2017,  am emis ordin de începere a lucrărilor  pentru proiectul “Modernizare  prin asfaltare a drumurilor de interes local în satele Gemenea, Brătulești și Voinești”, cinci străzi, trei  în satele Gemenea-Brătulești, strada Valea Mare, strada Țuțuienilor și strada Valea Teodoreștilor  și două străyi în satul Voinești-strada  Păpușești și strada Bazinului de Apă, vorbim de 5,8 km de asfalt.  Proiectul este finanțat pe OG 28, contractual de finanțare a fost semnat  în august 2016, în decembrie  2016-în urma procedurii de achiziție conform  legii, a fost semnat contractul de lucrări. De o lună și jumătate am lucrat la infrastructură –piatră spartă iar de astăyi, 6 aprilie 2017 , s-a început turnarea primului strat de asfalt. Sper ca până vinerea viitoare , pe toate cele cinci străzi  să fie turnat primul strat de asfalt, urmând să trecem la efectuarea șanțurilor betonate  pe o lungime de 7 km  iar apoi să turnăm stratul doi de asfalt. Sper ca undeva la jumătatea verii  să finalizăm acest proiect.  Valoarea totală a proiectului este de 28 de miliarde de lei vechi din care  56.000 de lei va fi contribuția  din bugetul  UAT Voinesti.  ”, a declarat primarul Gabriel  Dănuț Sandu

Investiția va fi finalizată în totalitate cel târziu la jumătatea verii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.