Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Conferința Națională a UNPR,  Ionuț Badea, președintele UNPR Dâmbovița, ales vicepreședinte  UNPR

Autor:

Data: 6 aprilie 2017, 17:07

  •  
  •  
  •  

UNPR Dâmbovița are reprezentat în forurile naționale ale UNPR. Ionuț Badea, președintele UNPR DâmboviȚa a fost ales vicepreședinte UNPR.

La București,  pe data de 4 aprilie  a avut loc Conferința Națională a UNPR. aprilie 2017. A fost aleasă conducerea partidului și au fost aleși membrii Biroul Politic Permanent și cei ai Consiliului Național.

Ion Răducanu a fost ales președinte al UNPR, secretar general-Nuțu Fonta.

Iulian Popescu este noul secretar general adjunct, iar prim-vicepreședinți au fost aleși Gheorghe Emacu, Cătălin Cherecheș și vicepresedinti Daniela Popa, Luminița Adam, Sergiu Vizitiu, Neagu Murgu, Raluca Anghelache, Gheorghe Bica, Titu Bojin, Ioan Cheudan, Ionuț Irinel Badea, Ioan Șerban, Mărioara Nistor, Avram Cătănici, George Lipoveanu, Marcel Dragoș.

Totodată, s-a discutat despre protocolul de fuziune prin absorbție a UNPR de către PMP, s-a constatat că a fost încălcat art. 5 din protocol și s-a votat în unanimitate denunțarea unilaterală a protocolului de fuziune. Nu în ultimul rând  s-a decis obligativitatea fiecărui consilier ales pe listele UNPR la alegerile locale din luna iunie 2016, să declare pe proprie răspundere dacă mai este membru UNPR, prevederile Legii nr.14/2003 si cele ale Statutului UNPR fiindu-le opozabile în caz contrară: “Printre alte subiecte, s-a reconfirmat sustinerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu si, de asemenea, am evidentiat si insistat pe faptul ca UNPR este un partid de centru stanga, solicitand delegatilor Conferintei Nationale sa voteze pentru respectarea  principiilor statutare si doctrinare ale UNPR privind dreptatea sociala si promovarea valorilor nationale.”, a declarat Ionuț Badea, președinte UNPR Dâmbovița.

 UNPR Dâmbovița are reprezentat în forurile naționale ale UNPR. IonuȚ Badea, președintele UNPR DâmboviȚa a fost ales vicepreședinte UNPR.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.