Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Noutăți de la Teatrul Tony Bulandra

Autor:

Data: 5 aprilie 2017, 18:30

  •  
  •  
  •  
  •  

Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște a fost prezent la Iași în zilele de luni și marți, 3-4 aprilie, unde a jucat pe scena Teatrului Național Vasile Alecsandri spectacolul Gaițele, în fața unei săli arhipline, de peste 700 de locuri, un spectacol de Mc Ranin, care generează bună dispoziție și amintește publicului cât de important este să ne privim autoironic. Alături de actrițele Florina Cercel (Teatrul Național București), Carmen Tănase, Virginia Rogin (Teatrul Odeon București) și Carmen Ionescu (Teatrul Național București), publicul ieșan a putut admira calitățile interpretative ale actorilor Teatrului Tony Bulandra: Mircea Silaghi, Ana Maria Carablais, Liviu Cheloiu, Sebastian Bălășoiu, Antonia Ionescu, Ioana Farcaș, Maria Nicola. Succesul a fost răsunător, confirmat de hohotele de râs din timpul reprezentațiilor și de aplauzele îndelungate.  

Teatrul Tony Bulandra a împlinit în acest an 15 ani de existență și se poate lăuda cu o trupă foarte bine pregătită și închegată cu care s-au pus în scenă mari texte din dramaturgia românească și universală. Mc Ranin a înființat acest teatru în 2002 și l-a îndrumat spre succese internaționale, stabilind contacte cu teatre de prestigiu din lume care au participat în Festivalul Babel din Târgoviște, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

Spectacolul Gaițele s-a mai jucat în București, Pitești, Focșani, Brașov, Slobozia, Galați, Constanța și va avea reprezentații și la Timișoara, Cluj, Oradea.

Gaițele este un text aflat la porțile absurdului, o comedie care lasă un gust amărui, care îndeamnă la reflecție. Personajele din această piesă, și din spectacolul teatrului nostru, au reacții dramatice, explozive, provocate de acțiuni minime, sau adeseori complet neprovocate. Gaițele sunt tinere și contemporane. Ele evoluează într-un decor frumos și modern, în sunetele unei muzici dinamice și a unei atmosfere exuberante.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.