Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Despre un politician atât de valoros, că nimeni nu-l doreşte

Autor:

Data: 5 aprilie 2017, 9:41

  •  
  •  
  •  

PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR
Deputat: Holban Georgeta Carmen

Circumscripţia Electorală nr. 16 Dîmboviţa

Grupul Parlamentar PSD
DECLARAŢIE POLITICĂ
Despre un politician atât de valoros, că nimeni nu-l doreşte

Nimic nu se compară cu mărirea şi decăderea liderilor artificiali. Cum ajung ei în frunte, aduşi de nicăieri, pentru merite pe care nici ei nu şi le explică şi cum decad în dispreţul celor care-i adulau până mai ieri! E un tablou grotesc în care-1 regăsim, în ultima perioadă, pe cel mai „valoros” premier pe care ni l-au vândut publicitarii din spatele său, dl Dacian Julien Ciolos.

Vă amintiţi cu toţii, îmi amintesc şi eu perioada de după impunerea dlui Cioloş la guvernare, cu toată echipa lui de specialişti în tot şi-n nimic. în ciuda unor evidenţe social-economice devastatoare pentru bilanţul acelui guvern, nu puteai să ridici o vorbă urâtă la adresa Prim-Ministrului că erai desfiinţat de armata din jurul Lui. PNL şi USR s-au întrecut atunci, într-un concurs dizgraţios, să-l slăvească public pe cel care le asigura puterea, hiperbolizându-i acţiunile, inventând calităţi politice de nedescris şi construindu-i o imagine de zeu al competenţei. Repet, evidenţele nu contau pentru adulatori.
Şi acum revin la ce spuneam la început despre liderii artificiali. Ne uităm în ultimele săptămâni la un fel de desen animat având drept protagonişti aceleaşi personaje: dl Cioloş, PNL şi USR. De data asta, dl Cioloş, rămas şomer după o guvernare atât de glorioasă, nu-şi mai găseşte lăudătorii din perioada când era la putere. Statuia idolului s-a spart brusc şi soldaţii (ne)credincioşi au întors armele. Aşa se face că dl Cioloş primeşte, unul după altul, refuzuri dintre cele mai categorice când vine vorba să intre în PNL sau USR. De unde nu conteneau cu laudele exagerate când era premier, liberalii şi „salvatorii” României îi trântesc uşa în nas fostului idol şi-i dezgroapă toate defectele. Ba unii fac eforturi mari să devină ridicoli si folosesc ca argumente pentru acest refuz tocmai guvernarea pe care ei înşişi au linguşit-o atâtea luni. Poleiala de un an s-a dus, la fel şi caracterul.
Cam atât despre sinceritatea sus-numiților. Am făcut această declaraţie după ce am văzut zilele trecute, o nouă sforţare de înviere a „triunghiului” Cioloş – PNL – USR. Demers pe care-1 consider la fel de serios ca mostrele de caracter pe care şi le-au dovedit din plin cele 3 părţi în ultimele săptămâni.
Vă mulţumesc!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.