Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu a dat asigurări că proiectele DN 7 și DN 71 devin realitate

Autor:

Data: 4 aprilie 2017, 20:03

  •  
  •  
  •  

Premierul Sorin Grindeanu  a fost prezent, din nou, în Dâmboviţa, marţi, 4 aprilie, însă de această dată la Titu.  A  vizita Centrul Tehnic Renault  ce are ca misiune testarea vehiculelor și a organelor mecanice, în special cele din gama Global Access (Logan, Sandero, Duster), fabricate la nivel mondial.  Alături de premierul Sorin Grindeau au mai fost ministrul Cercetării şi Inovării, Şerban-Constantin Valeca,  ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, prefectul județului Dâmbovița Antonel Jîjîie, președintele CJ, Alexandru Oprea, senatorul Adrian Țuțuianu, deputații Carmen Holban, Oana Vlăducă și Corneliu Ștefan.

Reprezentanții Centrului Tehnic Renault  Titu i-au prezentat premierului Sorin Grindeanu, Dacia Duster Ambulanţă, o maşină pregătită pentru intervenţii de urgenţă și Dacia Duster cu șenile prototip care se află  deja în dotarea mai multor posturi de jandarmerie montană .

Centrul Tehnic Titu este al doilea centru de încercări al Renault din lume, ca mărime și  pune la dispoziția inginerilor RTR cele mai noi tehnologii în domeniul încercărilor și mijloacele necesare pentru a testa vehiculele și componentele, în diferite faze ale proiectelor şi în cele mai diverse condiţii climatice şi de drum.

Premierul Sorin Grindeanu  a reiterate faptul că  investițiile privind modernizarea DN 7 Bâldana-Titu  și DN 71 Bâldana-Târgoviște –Sinaia sunt proiect deja în lucru la CNAIR .

Premierul a vizitat  și societăţile comerciale Nicprem şi Metaplast, unde au avut loc discuţii cu producătorii din industria componentelor auto care îşi desfăşoară activitatea în zonă.

Ministrul Şerban-Constantin Valeca a avut întrevederi și  cu reprezentanţii Staţiunilor de Cercetare – Dezvoltare pentru Piscicultură Nucet, pentru Pomicultură Voineşti şi pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Bilciureşti- parte a Institutului Palas din Constanţa. De asemenea, la discuţiile ce se s-au desfăşurat la Nucet au participat şi reprezentanţi ai Institutului de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidisciplinară al Universitatii Valahia din Targoviste

Vineri, 31 martie, premierul a vizitat Arctic Găeşti, Universitatea Valahia, Fabrica de la Dragomireşti şi Automecanica Moreni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.