JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Miercuri, 5 aprilie, se semnează contractul de lucrări pentru Grădinița nr.16

Autor:

Data: 4 aprilie 2017, 11:01

O nouă investiție va fi demarată în municipiul Târgoviște. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea Grădiniței nr.16 Târgoviște. Investiția are o valoare de peste 1.000.000 de lei și se derulează prin PNDL:  „ Mâine vom semna contractul de lucrări pentru Grădinița nr.16 din municipiul Târgoviște. Este un proiect finanțat prin PNDL  în valoare de peste 1.000.000 de lei . Proiectul vizează anvelopări, schimbări  de tâmplărie, pardoseală  din care Ministerul suportă undeva la 40%. Începem o nouă investiție în municipiul Târgoviște „, a mai spus primarul  Cristian Stan.

 Primăria Târgoviște a depus foarte multe proiecte pe PNDL care au ca scop îmbunătățirea condițiilor din unităților școlare de pe raza municipiului Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google